Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uznemirujuće fotografije

Brutalni slučajevi zlostavljanja: Psić s kamenom bačen u more, staford ostavljen da umre u šumi nakon borbe pasa

Na porečkoj plaži pronađen mrtav psić u vreći za krumpire (Foto: Facebook/Dnevna dora Porečana/Dnevnik.hr)
Na porečkoj plaži pronađen mrtav psić u vreći za krumpire (Foto: Facebook/Dnevna dora Porečana/Dnevnik.hr) Facebook/Dnevna dora Pore?ana/Dnevnik.hr
Aktualno Galerija Na porečkoj plaži pronađen mrtav psić u vreći za krumpire (Foto: Facebook/Dnevna dora Porečana/Dnevnik.hr) Na porečkoj plaži pronađen mrtav psić u vreći za krumpire (Foto: Facebook/Dnevna dora Porečana/Dnevnik.hr) Foto: Facebook/Dnevna dora Pore?ana/Dnevnik.hr Na porečkoj plaži pronađen mrtav psić u vreći za krumpire (Foto: Facebook/Dnevna dora Porečana) - 2 Na porečkoj plaži pronađen mrtav psić u vreći za krumpire (Foto: Facebook/Dnevna dora Porečana) - 2 Foto: Facebook/Dnevna dora Pore?ana Na porečkoj plaži pronađen mrtav psić u vreći za krumpire (Foto: Facebook/Dnevna dora Porečana) - 1 Na porečkoj plaži pronađen mrtav psić u vreći za krumpire (Foto: Facebook/Dnevna dora Porečana) - 1 Foto: Facebook/Dnevna dora Pore?ana +0 Na porečkoj plaži pronađen mrtav psić u vreći za krumpire (Foto: Facebook/Dnevna dora Porečana) - 3 Galerija 1/4 >>
Na porečkoj plaži Červar Porto u nedjelju je obitelj u šetnji s djecom pronašla mrtvog psa u vreći za krumpire u koju je bio stavljen i kamen.

Fotografije snimljene na licu mjesta su uznemirujuće.

Pročitajte i ovo Napad psa Prekršajni nalog U Slavoniji pas napao i ugrizao dijete: Vlasnik ga ostavio u dvorištu, ali napravio veliku pogrešku Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

Kako piše portal Istra Terra Magica, u Poreču postoji sklonište za životinje u Veterinarskoj bolnici, a brojni su i volonteri koji rado pomažu napuštenima životinjama, pa je svakako postojao način da se životinja zbrine, a ne da ju brutalno ubiju.

Iz PU istarske potvrdili su da su od Grada Poreča zaprimili dojavu o pronađenom mrtvom psu na plaži, a policijski službenici obavili su očevid. Tijelo psa preuzeo je veterinarski tehničar, a okolnosti događaja još se utvrđuju.

Ovo nije jedini slučaj groznog načina na koji se ljudi rješavaju ljubimaca. U nedjelju je skupina izviđača u šumi kod Slavonskog Broda pronašla leš psa privezang za drvo, javlja Telegram.

S obzirom na to da je pronađen u raspadnutom stanju, sumnja se da je tamo dulje vrijeme. Udruga za pravnu zaštitu Animalex vjeruje da se radi o psu pasmine staford koji je korišten za borbe pasa. Slučaj je prijavljen policji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene