Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kod sebe imali fotoaparat

Neobični migranti: Troje danskih državljana pokušalo nelegalno iz BiH ući u Hrvatsku

Granična policija, ilustracija
Granična policija, ilustracija Foto: DNEVNIK.hr
Granična policija zaustavila je troje danskih državljana koji su pokušali nelegalno ući iz Bosne i Hercegovine u Hrvatsku. Izdan im je prekršajni nalog te su se vratili u BiH.

Troje danskih državljana, u namjeri prelaska granice iz BiH u Hrvatsku, zaustavili su policajci Postaje granične policije Cetingrad u nedjelju 7. studenog.

Pročitajte i ovo Granični prijelaz Svilaj Pokušali ilegalno ući u Hrvatsku Policajci pretraživali kamion, a onda se oglasio uređaj za otkucaje srca: Objavljeni detalji akcije Migrantski val Policija na terenu Susreti s migrantima postali svakodnevica i u Istri: U grupama su nakon dugo vremena žene i djeca

Radi se o dva muškarca i ženi, a kod sebe su imali fotoaparat.

"Nad njima je u službenim prostorijama policije provedeno kriminalističko istraživanje tijekom kojeg je utvrđeno da se radi o državljanima Kraljevine Danske koji su u Bosni i Hercegovini vozilom došli do granične crte s Republikom Hrvatskom, nakon čega su se pješice uputili u nezakonit prelazak državne granice", izvijestili su iz policije.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, zbog nezakonitog prelaska državne granice policija im je izdala prekršajni nalog te su se vratili natrag u BiH.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene