Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Državljanin Velike Britanije noć je proveo u policiji, a ujutro je, otriježnjen, priveden na Prekršajni sud u Zadru.


Neugodna situacija vladala je na letu u avionu Ryanaira na liniji Manchester – Zadar u petak navečer kada je državljanin Velike Britanije, 21-godišnjak, kidao hlače i pokušavao šetati gol među putnicima, javlja Zadarski.net.

Iznad Tihog oceana nestao zrakoplov s 54 putnika i članova posade!

Vezani članci Policija, ilustracija 88-godišnjak jurio seoskom cestom 191 km/h, kasnio na cijepljenje: Oduzeli mu vozačku dozvolu i zaplijenili vozilo Njemačka policija, ilustracija Velika akcija njemačke policije: Od jutra upadaju u domove vođa neonacističkih skupina

U ponedjeljak se mladić našao pred sutkinjom prekršajnog suda u Zadru kojoj treba objasniti razloge zbog kojih je u petak navečer skidao hlače među putnicima.

Dojava je u zadarsku policiju stigla od djelatnika Zračne luke Zadar koji je slučaj prijavili u subotu navečer. Djelatnik Zračne luke Zadar obaviješten od strane kapetana zrakoplova, a policiji je prijavio slučaj u kojem engleski državljanin u zrakoplovu viče, lamata rukama, dere se na putnike, odbija poslušati zapovjedi kapetana zrakoplova, te skida odjeću sa sebe. Skidao je hlače i šetao među putnicima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook