Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priveden mladić

SHOW NA NEBU U zrakoplovu za Zadar: 'Dere se na putnike, skida hlače i šeta gol'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državljanin Velike Britanije noć je proveo u policiji, a ujutro je, otriježnjen, priveden na Prekršajni sud u Zadru.

Neugodna situacija vladala je na letu u avionu Ryanaira na liniji Manchester – Zadar u petak navečer kada je državljanin Velike Britanije, 21-godišnjak, kidao hlače i pokušavao šetati gol među putnicima, javlja Zadarski.net.

Pročitajte i ovo Airsoft puška Uhićen je Drama na sjeveru Hrvatske: Muškarac s puškom noću hodao ulicama i repetirao oružje upereno prema policajcima Ilustracija Blizu škole Teška nesreća u omiškom zaleđu: Kamion sletio u ponor, a srećom je izbjegnuta veća tragedija

Iznad Tihog oceana nestao zrakoplov s 54 putnika i članova posade!

U ponedjeljak se mladić našao pred sutkinjom prekršajnog suda u Zadru kojoj treba objasniti razloge zbog kojih je u petak navečer skidao hlače među putnicima.

Dojava je u zadarsku policiju stigla od djelatnika Zračne luke Zadar koji je slučaj prijavili u subotu navečer. Djelatnik Zračne luke Zadar obaviješten od strane kapetana zrakoplova, a policiji je prijavio slučaj u kojem engleski državljanin u zrakoplovu viče, lamata rukama, dere se na putnike, odbija poslušati zapovjedi kapetana zrakoplova, te skida odjeću sa sebe. Skidao je hlače i šetao među putnicima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene