Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Heineken®

Na Jarunu se uživalo u pozitivnom rivalstvu uz nogomet i Heineken®

PR
PR Foto: PR
Ćiro i Vela pozvali su sve okupljene, ali i sve vas koji ovo čitate, na sudjelovanje u najboljoj nagradnoj igri ove nogometne sezone u kojoj možete osvojiti gledanje finala Europskog prvenstva na spektakularnoj lokaciji u Dubrovniku.

S početkom natjecanja UEFA EURO 2020TM, počela je prava nogometna ludnica koja se s velikih nogometnih terena, zahvaljujući Heinekenu®, ovog vikenda pretočila i na zagrebački Jarun. Heineken®, najnogometnije pivo na svijetu i ponosni sponzor ovogodišnjeg susreta najboljih europskih reprezentacija, pozvao je sve slučajne prolaznike na pozitivno rivalstvo.

PR PR Foto: PR

Natjecalo se u tehniciranju, glavometu i šutiranju na gol uz gromoglasnu podršku oduševljenih šetača i rekreativaca prolaznika s zagrebačke rivijere kojom je odzvanjala pozitivnost i prepoznatljivi glas voditelja Igora Mešina. Pravila su bila jednostavna, a nadmetanje vatreno - prijatelji su se međusobno natjecali u gore spomenutim disciplinama, a pobjednici i pobjednice u dva od tri nadmetanja osvojili su bogate Heinekenove® poklon pakete. Čak se i nekoliko poznatih lica okušalo u nadmetanju: Joško Jeličić i Jelena Glišić, a cijeli događaj pratio je i legendarni komentatorski dvojac: Željko Vela i Miroslav „Ćiro“ Blažević.

PR PR Foto: PR

U pravom duhu uživanja u pozitivnom rivalstvu kojeg Heineken® promovira na ovogodišnjem EURO 2020 natjecanju, vjerujemo da su pobjednici podijelili sadržaj osvojenih poklon paketa sa svojim prijateljima i nakratko - rivalima. Ćiro i Vela pozvali su sve okupljene, ali i sve vas koji ovo čitate, na sudjelovanje u najboljoj nagradnoj igri ove nogometne sezone u kojoj možete osvojiti gledanje finala Europskog prvenstva na spektakularnoj lokaciji u Dubrovniku. Naravno, tamo će vam se pridružiti i njih dvojica.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene