Most u Splitu
Most u Splitu Foto: Facebook

U Facebook grupi Dnevna doza splitskog nereda kažu da je gradska uprava opteretila most u Jadranskoj, ali ga ne održavaju zbog čega padaju komadi mosta i prijete prolaznicima.


S Facebook grupe "Dnevna doza splitskog nereda" stiže upozorenje na problem u splitskom kvartu Bačvice, zbog kojeg je prozvana gradska uprava. Kažu da je most u Jadranskoj ulici opterećen, ali ga ne održavaju zbog čega padaju komadi mosta i prijete prolaznicima.

Vezani članci COVID bolnica u Areni Dok je zaraženi mladić partijao u prepunom zagrebačkom klubu, bolnice su se punile: Put od ovakvih suludih poteza do bolničkih kreveta nije tako dalek Nacionalni stožer za civilnu zaštitu predstavio nove mjere Božinović o slavlju Torcide i splitskom mimohodu za Vukovar: "Ovo niti je bilo organizirano niti je bilo prijavljeno i to nije dobro"

"Draga gradska upravo kad ste već odlučili opteretiti most u Jadranskoj kompletnim prometom s otoka mogli ste ga barem održavati kako spada, a ne da ljudi koji prolaze ispod njega moraju čuvati glavu. Aj sanirajte te ga prije nego nekome što padne na glavu", piše u objavi.

Draga gradska upravo kad ste već odlučili opteretiti most u Jadranskoj kompletnim prometom s otoka mogli ste ga barem...

Posted by Dnevna doza splitskog nereda on Saturday, 26 September 2020