Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Prečko moj kvart''

Drama u Zagrebu: Na dijete u kolicima sa zgrade bačen opušak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na jaknu jednogodišnjeg djeteta koje je majka vozila u kolicima pao je opušak cigarete i spalio jaknu na jednom dijelu. Opušak je kroz prozor bacio netko od stanovnika zgrade pokraj koje je prolazila.

Uzrujana majka Ilka objavila je fotografiju spaljene jakne svog djeteta i prepričala potresan događaj u Facebook grupi ''Prečko moj kvart'', piše zagreb.info.

Pročitajte i ovo Devet novih kamiona Čistoće - 2 Spomenuo i Jakuševec FOTO Stigli novi kamioni: Tomašević otkrio i kad bi mogla početi sanacija odrona na Jakuševcu Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas"

“Evo da se 'pohvalimo', ovo je spaljena jakna djeteta od godinu dana koje se vozilo u svojim kolicima, i eto sa zgrade ulica Slavenskog (ulaz kod knjižnice grada Zagreba) netko je bacio opušak od cigarete koji je pao u kolica i na sreću samo je jakna stradala. Ljudi dragi pa gdje vam je pamet”, zapitala se zgrožena majka.

Uz post je priložila i fotografiju spaljene jakne, a ostali članovi ispričali su da imaju slična iskustva pokraj te zgrade. “I mene je sa te zgrade čik pogodio dva puta. Od toga je jedan upao u jaknu kod kragne. Sva sreća da je samo jakna skurena, bolesnici”, kazala je Nina. Neki su sugerirali kako bi na ulaz trebalo staviti pismeno upozorenje da se ovakav slučaj ne ponovi.

U komentarima se javila i Valentina, koja živi u toj zgradi te objasnila da ondje stanuje osoba odgovorna za ovakve slučajeve.

“Problem je što sve to baca jedan deda koji je bolestan i očito se gubi i ne možeš mu objasniti neke stvari. Ljetos je bacio pola lubenice kroz prozor, a živi na 8. katu. Mi smo mislili da je vani prometna bila kako je jako lupilo u one ormariće od struje. Sva sreća pa nitko nije prolazio u tom trenu. Deda je nemoguć! Tako da čitaba na ulazu neće ništa pomoći inače bi i sama to napravila (s obzirom da živim u tom ulazu)”, napisala je Valentina.

Na svu sreću ovog puta je izbjegnuta tragedija. Međutim, nebrojeno puta smo se osvjedočili kako mnogi svojim neodgovornim ponašanjem ugrožavaju živote susjeda i prolaznika, a nonšalantno bačeni opušci nekada su rezultirali i vatrogasnim intervencijama.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene