Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snijeg od srijede

Snijeg i kiša: Pripremite se na još puno lošeg vremena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I dok se svi već lagano pitamo, pa 'gdje je više to proljeće' i žalimo se 'kako je ove zime već bilo dosta', zamislite da se polovinom veljače smrzavate na - 24 Celzijusa uz prigodnih 40 centimetara snijega?!

E, tako je na današnji dan 1956. bilo stanovnicima Slavonskog Broda! A kako će nama biti s vremenskim (ne)prilikama do kraja tjedna? Prognostičari najavljuju  - sivo, oblačno, hladno i snjegovito vrijeme. 

Pročitajte i ovo Snijeg u okolici Gospića - 3 Ožujak ''luđak'' Vratila se zima: Snijeg zabijelio i dijelove Zagreba Snježna oluja, ilustracija Snijeg, vijavice i obilna kiša DHMZ objavio detaljnu prognozu uoči dramatične promjene vremena: Još sutra stabilno, a onda slijedi prava vremenska sapunica

U utorak će u u kopnenom području biti umjereno do pretežno oblačano vrijeme. Na Jadranu će prevladavati sunčano, ali je na južnom dijelu ujutro, uz promjenjivu naoblaku, mjestimice moguće i malo kiše.

Podno Velebita očekujte mjestimice na udare i jaku buru, a na otvorenom moru umjeren do jak sjeverozapadnjak.

Snijega i kiše posvuda će biti u srijedu, a takvo nas vrijeme očekuje sve do kraja tjedna. Očekivane temperature ipak nisu tako ekstremno niske, kao prije 57 godina u Slavoniji, pa će se kretati od -1 do -3 Celzijusa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene