Poruka na automobilima u zagrebačkom naselju Siget
Poruka na automobilima u zagrebačkom naselju Siget Foto: Facebook/Zagreb Te Zove

Nepoznati počinitelj prijeti da će ogrebati automobil ukoliko ne uplate 500 kuna kupovinom Paysafe kartice i pošalju mu 16-znamenkasti kod na email adresu. O svemu smo pitali i zagrebačku policiju.


Vlasnike automobila parkiranih u novozagrebačkom naselju Siget danas je šokirala poruka koju su pronašli na vjetrobranskom staklu. Nepoznati počinitelj prijeti da će im ogrebati automobil ukoliko ne uplate 500 kuna kupovinom Paysafe kartice i pošalju mu 16-znamenkasti kod na email adresu.

Vezani članci Miroslav Škoro Škoro uzvratio Plenkoviću na "klauna": "Ja sam se bar trudio kod ljudi izazvati osmijeh, a vi izazivate samo suze i očaj" Policijski očevid, arhiva (Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) Drama kod Siska: Izvanbračnu suprugu vrijeđao, prijetio joj pa ju zatočio i fizički napao

Fotografija poruke objavljena je u Facebook grupi Zagreb Te Zove.

„VAŽNO
Imaš 24 sata da uplatiš 500 kn ili će ti auto biti ogreban i to dosta ogreban. Sve šta trebaš je kupiti Paysafecard u vrijednosti 500 kn na Tisku i poslati tih 16 znamenki na moj email: paysafecard.croatia@gmail.com. Napiši registraciju auta u e-mail da znam da si to ti uplatio. Ja se ne šalim, ne uplatiš li novce, auto će ti biti sigurno ogreban.“, stoji u prijetećoj poruci.

 

Na parkiralištu u zagrebačkom naselju Siget, ispred zgrade popularno zvane Super Andrija, ispod brisača na automobilima, osvanula je ova poruka👹

Objavljuje Zagreb Te ZovePetak, 17. srpnja 2020.

O prijetnjama smo poslali upit zagrebačkoj policiji te ćemo odgovor objaviti čim ga dobijemo.