Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Šok u Novom Zagrebu

Na automobilima u zagrebačkoj četvrti Siget osvanula prijeteća poruka: "Ne šalim se, ne uplatiš li novce..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati počinitelj prijeti da će ogrebati automobil ukoliko ne uplate 500 kuna kupovinom Paysafe kartice i pošalju mu 16-znamenkasti kod na email adresu. O svemu smo pitali i zagrebačku policiju.

Vlasnike automobila parkiranih u novozagrebačkom naselju Siget danas je šokirala poruka koju su pronašli na vjetrobranskom staklu. Nepoznati počinitelj prijeti da će im ogrebati automobil ukoliko ne uplate 500 kuna kupovinom Paysafe kartice i pošalju mu 16-znamenkasti kod na email adresu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Novi incident Užas u Splitu! Muškarac pratio ženu automobilom i prijetio joj nožem: "Kći je samo govorila - Mama vozi, mama vozi!" Dmitrij Medvedev Poslao jezivu poruku Medvedev zaprijetio nuklearnim ratom i obznanio koji bi gradovi bili na udaru: "Ako se to dogodi..."

Fotografija poruke objavljena je u Facebook grupi Zagreb Te Zove.

„VAŽNO
Imaš 24 sata da uplatiš 500 kn ili će ti auto biti ogreban i to dosta ogreban. Sve šta trebaš je kupiti Paysafecard u vrijednosti 500 kn na Tisku i poslati tih 16 znamenki na moj email: paysafecard.croatia@gmail.com. Napiši registraciju auta u e-mail da znam da si to ti uplatio. Ja se ne šalim, ne uplatiš li novce, auto će ti biti sigurno ogreban.“, stoji u prijetećoj poruci.

 

Na parkiralištu u zagrebačkom naselju Siget, ispred zgrade popularno zvane Super Andrija, ispod brisača na automobilima, osvanula je ova poruka👹

Objavljuje Zagreb Te ZovePetak, 17. srpnja 2020.

O prijetnjama smo poslali upit zagrebačkoj policiji te ćemo odgovor objaviti čim ga dobijemo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene