Primorsko-goranska policija objavila je snimku vožnje u suprotnom smjeru na autocesti A6 Rijeka–Zagreb. Vozač je uhićen i protiv njega je podnesen optužni prijedlog.


Jedan je građanin 30. listopada na autocesti Rijeka-Zagreb snimio vožnju u suprotnom smjeru. Snimku je prijavio policiji putem aplikacije e-dojave.

Vezani članci Davor Božinović (Foto: Milan Sabic/PIXSELL) Ministar Božinović potvrdio: U Gorskom kotaru teže ozlijeđen migrant, operiran je u riječkoj bolnici Policija, ilustracija (Hrvoje Jelavić/PIXSELL) Incident u Gorskom kotaru: Policija tijekom postupanja ozlijedila stranog državljanina za kojeg vjeruju da je migrant

Primorsko-goranska policija objavila je snimku vožnje, a priveden je i vozač koji je u automobilu marke Renault Clio u suprotnom smjeru vozio od čvora Čavle do čvora Orehovica. Protiv njega je podnesen optužni prijedlog. Kazna za ovaj prekršaj iznosi od 10.000 do 20.000 kuna, 6 negativnih bodova te oduzimanje vozačke na tri mjeseca.

Policija je zahvalila savjesnom građaninu na pravovremenoj i preciznoj dojavi i potičemo i ostale građane da koriste aplikaciju e-dojave kako bi prijavili sumnjive događaje. Dojave putem aplikacije potpuno su anonimne.