Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimku poslao savjesni građanin

Opasna vožnja na autocesti Rijeka-Zagreb: Policija objavila snimku vožnje u suprotnom smjeru

Primorsko-goranska policija objavila je snimku vožnje u suprotnom smjeru na autocesti A6 Rijeka–Zagreb. Vozač je uhićen i protiv njega je podnesen optužni prijedlog.

Jedan je građanin 30. listopada na autocesti Rijeka-Zagreb snimio vožnju u suprotnom smjeru. Snimku je prijavio policiji putem aplikacije e-dojave.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća Prema Zagrebu Sudarila se dva kamiona: Zbog istjecanja nafte zatvoren dio autoceste Mjesto nesreće na A6 Završen očevid Nesreća na A6: Sudarila se dva teretna vozila, jedno u potpunosti izgorjelo

Primorsko-goranska policija objavila je snimku vožnje, a priveden je i vozač koji je u automobilu marke Renault Clio u suprotnom smjeru vozio od čvora Čavle do čvora Orehovica. Protiv njega je podnesen optužni prijedlog. Kazna za ovaj prekršaj iznosi od 10.000 do 20.000 kuna, 6 negativnih bodova te oduzimanje vozačke na tri mjeseca.

Policija je zahvalila savjesnom građaninu na pravovremenoj i preciznoj dojavi i potičemo i ostale građane da koriste aplikaciju e-dojave kako bi prijavili sumnjive događaje. Dojave putem aplikacije potpuno su anonimne.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene