Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Svaka čast, znate bolje..."

VIDEO Na Aladrovića pao pano Mladeži HDZ-a, hvatao ga nedavno slomljenom rukom pa morao sve objašnjavati

Ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović u subotu je odgovarao na pitanja novinara. U jednom trenutku na njega je pao pano Mladeži HDZ-a.

Ministar Aladrović odgovarao je na pitanja novinara o COVID potvrdama i testiranju zaposlenika u socijalnoj skrbi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PODIJELJENA MIŠLJENJA Sustav socijalne skrbi i dalje čeka bolje dane: Osim ministra, što se zaista promijenilo u 2022. godini? Optužnice - 2 Prvi put u Hrvatskoj povijesti Uskok optužio četiri bivša ministra za udruženi pothvat: Dnevnik Nove TV donosi detalje

U jednom je trenutku na njega pao pano Mladeži HDZ-a koji se neko vrijeme ljuljao iza njegovih leđa.

Čula se zabrinuta reakcija prisutnih, netko ga je i upozorio: "Pazite, pazite".

Aladrović je rukom zaustavio pano koji je padao na njega i samo kratko prokomentirao cijelu situaciju riječima: "Preživio sam!".

Novinari su ga upitali nije li prije dva tjedna slomio lakat, na što je Aladrović rekao da jest i da se brzo oporavlja. ''Mogu vam dati povijest bolesti pa ćete provjeriti. Longeta je skinuta, ja slušam isključivo upute liječnike. Ako liječnici kažu da sam slomio lakat, ako rengen kaže, CT...Ja vjerujem'', odgovorio je Aladrović.

Novinar je nastavio i rekao da mu vjeruje, ali da znaju svi što je prijelom. ''Svaka vam čast, znate više od mene'', zaključio je Aladrović kroz kiseli osmijeh i otišao s konferencije.

Podsjetimo, ministar Aladrović je 20. kolovoza igrao je revijalnu utakmicu na zatvaranju Sportskih igara mladih u Splitu na kojoj je prilikom pada slomio lakat.

 

''Nažalost, pregled kod liječnika pokazao je da sam slomio lakat i idućih nekoliko tjedana provest ću u gipsu. Nastavljam normalno s poslom i svim aktivnostima ministra, jedino što moram smisliti je kako odjenuti odijelo i košulju s gipsom na ruci'', napisao je Aladrović na Facebooku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene