Muzafer Ejupi (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL) - 4
Muzafer Ejupi (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL) - 4

Muzafer Ejupi (31) i njegov prijatelj (32) na koprivničkom parkiralištu posvađali su se s 53-godišnjakom koji ih je napao metalnom šipkom i lakše ih ozlijedio. Nogometaš je u samoobrani uzeo tu šipku i izudarao napadača.


Igrač Slaven Belupa Muzafer Ejupi (31) i njegov prijatelj (32) potukli su se s 53-godišnjakom koji ih je napao metalnom šipkom na parkiralištu u Koprivnici. Policija je objavila detalje incidenta koji se zbio u srijedu, 25. rujna, oko 19:40 u Koprivnici u Ulici Antuna Nemčića, u kojem je sudjelovao jedan od najboljih Slavenovih igrača.

Vezani članci Policija, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) 18-godišnjak noćas teško ozlijeđen u tučnjavi na autocesti kod Vrbovskog Medvjed (Foto: AFP) Medvjed mu na Velebitu odgrizao palac i dio noge: "Da nije bilo mojih pasa, ne bih bio živ"

Koprivničko-križevačka policija sumnja da je 53-godišnjak s koprivničkog područja, nakon verbalnog sukoba, udario Ejupija metalnom šipkom u glavu, a zatim je više puta udario njegova prijatelja po tijelu. Nogometaš Belupa u nužnoj obrani uzeo je metalnu šipku i više puta izudarao napadača po glavi i tijelu.

Stariji muškarac iz sukoba je izišao s težim ozljedama, a Ejupi i 32-godišnjak lakše su ozlijeđeni.

Ejupi je završio u pritvoru uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je muškarca teško ozlijedio, a istraga protiv 53-godišnjaka se nastavlja.