Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u samoobrani

Nogometaš Slaven Belupa u pritvoru zbog sumnje da je u obrani teško ozlijedio muškarca (53) metalnom šipkom na parkiralištu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muzafer Ejupi (31) i njegov prijatelj (32) na koprivničkom parkiralištu posvađali su se s 53-godišnjakom koji ih je napao metalnom šipkom i lakše ih ozlijedio. Nogometaš je u samoobrani uzeo tu šipku i izudarao napadača.

Igrač Slaven Belupa Muzafer Ejupi (31) i njegov prijatelj (32) potukli su se s 53-godišnjakom koji ih je napao metalnom šipkom na parkiralištu u Koprivnici. Policija je objavila detalje incidenta koji se zbio u srijedu, 25. rujna, oko 19:40 u Koprivnici u Ulici Antuna Nemčića, u kojem je sudjelovao jedan od najboljih Slavenovih igrača.

Pročitajte i ovo Ilustracija Podnesena prijava Četvorica protiv jednoga: Pretukli muškarca, teško je ozlijeđen ZET autobusi pijani 50-godišnjak Brutalno napadnut ZET-ovac: Lupao po vratima busa, a kad mu je vozač otvorio, udarao ga šakom u glavu

Koprivničko-križevačka policija sumnja da je 53-godišnjak s koprivničkog područja, nakon verbalnog sukoba, udario Ejupija metalnom šipkom u glavu, a zatim je više puta udario njegova prijatelja po tijelu. Nogometaš Belupa u nužnoj obrani uzeo je metalnu šipku i više puta izudarao napadača po glavi i tijelu.

Stariji muškarac iz sukoba je izišao s težim ozljedama, a Ejupi i 32-godišnjak lakše su ozlijeđeni.

Ejupi je završio u pritvoru uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je muškarca teško ozlijedio, a istraga protiv 53-godišnjaka se nastavlja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene