Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Muž ju tukao i silovao kćer iz prvog braka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pred našom je kamerom svoju ispovijest iznijela 60-godišnja žena iz Splita koja tvrdi da je njezin bivši suprug prisvojio svu njihovu bračnu stečevinu na što sud već 10 godina ne reagira.

Uvjerava i kako je isti čovjek godinama silovao njezinu kćer iz prvoga braka što nikada nije sankcionirano. Bivši suprug sve demantira.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo

Anđa Bijelić bila je 25 godina u braku s bivšim suprugom Franjom. Imala je kćer iz ranije veze i dvoje djece u braku. Dobro su zarađivali kao vlasnici pogona kožne galanterije. 

No, s vremenom je posao propadao, a obiteljski odnos pretvorio se u pravu dramu. Slučajno je, kaže, saznala da je njen suprug godinama silovao njenu kći iz prve veze. Svijet joj se srušio.

Nesretnoj ženi mračnu obiteljsku tajnu odali su psihijatri, no savjetovali su joj da ne prijavljuje slučaj policiji nego da popravi obiteljski odnos. 

Kći je danas 42-godišnjakinja. Uspjela je diplomirati na zahtjevnom fakultetu, no i dalje se liječi na psihijatrijskim tretmanima. 

Cijelu tragičnu priču o splitskoj obitelji pogledajte u video prilogu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene