Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Modni dodaci

Muški modni dodaci za klasičan stil

PR
PR Foto: PR
Set muških dodataka koji će dati suptilan dodir osobnosti svakom komadu vaše odjeće.

Ako ne želite razmišljati o modi, pratiti trendove i popularne stilove, evo jednog pravila kojim se možete voditi – klasika i jednostavnost uvijek su in. Potom dolaze detalji i sitnice koji govore „prestiž“. Ali šta je klasika?

Muškarci obično posjeduju lijepo odijelo, plave traperice, nekoliko košulja koje stiliziraju kravatama ili manžetama. Ali, za svakog muškarca – bez obzira na stil, tri modna dodatka igraju najveću ulogu: sat, remen i novčanik.

Mansty je savršen set kao i poklon za svakog muškarca. Sitni detalji i dodaci osjetno utječu na vaš izgled, zato je klasičan stil ovih modnih dodataka pravi pogodak. U kombinaciji s luksuzom sata, remena i novčanika, osvojit ćete svakoga na prvi pogled. Kako to postići? Lako. Potrebni su:

- Profinjeni set s dodacima za sve generacije
- Idealan dar i za izbirljive muškarce
- Kvalitetan novčanik koji odaje dojam uspjeha
- Elegantan remen za besprijekoran styling

PR PR Foto: PR

Spoj luksuza i elegancije – sat koji će učinit da izgledate muževnije

Kad je riječ o osobnom izričaju muškarca, o njegovim ukusima i sklonostima, ručni sat je na prvom mjestu. Dizajn, marka i funkcionalnost ručnog sata mnogo govore o karakteru i načinu života jednog muškarca.

Pomoću klasičnog modela sata iz ovog seta, koji je izrađen u skladu s poznatim luksuznim brandovima, biće jasno da ste muškarac kojeg krasi intelekt i profinjenost.

- Sat posjeduje funkcije štoperice
- Ojačano staklo koje jamči da se neće lako oštetiti
- Stručno izrađen remen s ojačanim šavovima
- Pristaje uz različite modne kombinacije

>>Zračite samopouzdanjem i stilom i ostavite snažan dojam na sve oko sebe!<<

PR PR Foto: PR

Novčanik koji je vrijedan vašeg novca

Vrhunski minimalistički novčanik je veoma funkcionalan urađen u klasičnom stilu. Ovaj elegantni i ležerni dodatak su pažljivo osmislili muški modni dizajneri kako bi upotpunili vašu potrebu za modnim dodacima. Pored toga svi materijali su otporni na habanje i jamče dugotrajnu uporabu. Praktičnost, otpornost i stil u jednom.

Kožni remen za samopouzdane pokrete

Kvalitetan remen koji čini mnogo više od pukog držanja hlača, ujedno je i odraz vašeg stila. Suptilne klasične kopče u neobrađenim metalnim tonovima upotpunit će i podići vaš stil na novu razinu.

• Vrhunska eko koža
• Uklapa se u sve stilove
• Kvalitetni i ručno rađeni detalji

>> Ključni dodaci za neodoljiv, klasičan i muževan izgled <<

Istakni svoje džentlmenske manire neodoljivom kombinacijom sata, remena i novčanika, koji će se uklopiti u sve tvoje svakodnevne stilove. Ova elegantna kombinacija čini savršen spoj funkcionalnosti, forme i minimalnog dizajna.

Set je prvenstveno namijenjen muškarcima koji očekuju moderan dizajn, luksuz i visoku kvalitetu po pristupačnoj cijeni.

PR PR Foto: PR

Zašto se višestruko isplati kupiti Mansty?

Osim svih gore navedenih prednosti, ovaj moderni muški set ima još jednu s kojom se može pohvaliti – pristupačan je za svačiji džep!

ManSty ne možete pronaći u trgovinama. Možete ga kupiti samo putem interneta na službenoj stranici distributera koji je odlučio obradovati naše čitatelje posebnim popustom. Ako se danas odlučite kupiti ovaj praktični držač za telefon, distributer vam osigurava nevjerojatnih 50% popusta.

PR PR Foto: PR

PAŽNJA: Broj kompleta Mansty po sniženoj cijeni je ograničen, a zalihe očekivano brzo nestaju! Ako želite imati savršene modne dodatke za svaku priliku, požurite i naručite svoj ManSty set bez čekanja.

Kliknite ovdje da biste dobili svoj Mansty set po 50% nižoj cijeni!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene