Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Prelogu

Došao u knjižnicu pa napravio scenu: Muškarac vrijeđao i gurao djelatnicu koja mu je rekla da stavi masku, a policija kod njega našla - sablju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac u Prelogu je zaradio kaznu u iznosu od 500 kuna nakon što je u gradskoj knjižnici odbio staviti zaštitnu masku, a prijeti mu i optužni prijedlog jer je policija kod njega pronašla ručno izrađenu – sablju.

U preloškoj gradskoj knjižnici 58-godišnjak je narušavao javni red i mir. On je u ponedjeljak oko 10:40 posjetio knjižnicu i čitaonicu u Glavnoj ulici, a kada ga je 38-godišnja zaposlenica knjižnice upozorila na obvezu nošenja zaštitne maske, počeo je na nju vikati i galamiti te ju je pritom vrijeđao i naguravao.

Pozvana je policija koja je utvrdila i da je 58-godišnjak počinio i prekršaj iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana. Naime, na biciklu je prevozio hladno oružje, odnosno ručno izrađenu – sablju i uznemirio prisutne građane, izvijestila je međimurska policija.

Policija je 58-godišnjaku s područja općine Sveta Marija oduzela sablju i protiv njega će podnijeti optužni prijedlog prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu. Osim toga, kažnjen je s 500 kuna zbog nekorištenja zaštitne maske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene