Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok i nevjerica u Zadru

Muškarac se na Kalelargi razrezao komadima izloga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadrani su s nevjericom dočekali presudu hrvatskim generalima, no većih skupova ni organiziranih događaja nije bilo.

Nije bilo ni izgreda, osim što je jedan 53-godišnjak na zadarskome Narodnom trgu razbio izlog bivšeg kina Pobjede te se izrezao razbijenim staklom. Nakon toga odvezen je u zadarsku Opću bolnicu. Zadarska policija to ne dovodi u vezu s presudom hrvatskim generalima Gotovini i Markaču.

Pročitajte i ovo Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće Centar za mlade Zadar - 3 u očekivanju Godota Sramotan primjer nebrige: U velebnu zgradu uložili šest milijuna eura, a zjapi prazna

>> Gotovini 24, Markaču 18 godina zatvora, Čermak oslobođen

>>  Skup potpore pretvorio se u veliki prosvjed

Jutros, prije izricanja presude na zadarskome mostu u uvali Jazinama osvanuo je plakat s natpisom 'Generale, čekamo tvoju zapovijed'.

Predsjednik UHDDR-a Zadarske županije i Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Ante Marinac u suzama je rekao da je ta presuda veliki poraz za hrvatsku državu i svega onoga na čemu je ona stvorena.

'Ovo je politički sud, pa je ovo i politička presuda', istaknuo je Marinac, dodajući kako se sada vidi da je Deklaracija o Domovinskom ratu zapravo mrtvo slovo na papiru. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene