Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Muškarac pronađen mrtav u Savi kod Samobora žrtva je slovenske tragedije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac, preksinoć pronađen mrtav u rijeci Savi kod Samobora, žrtva je prošlotjedne tragedije u Sloveniji, a DNK analizom je utvrđeno da je riječ o Marjanu Kogovšeku, doznaje se u Ravnateljstvu policije.

DNK analizu proveo je Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu, nakon čega je hrvatska policija o svemu obavijestila slovenske kolege. Utvrđivanje identiteta trupla pronađenog u Savi bilo je otežano zbog truležnih promjena, budući je tijelo u rijeci bilo puna tri dana.

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić i Walter Zakrajšek - 3 Blizu granice s Hrvatskom Završena akcija spašavanja: Otkriveno stanje speleologa, a spasilačka služba razmišljala je i o miniranju Slovenski specijalci, ilustracija Velika akcija Slovenski specijalci upali u osnovnu školu: Uhićena je učiteljica

>> Leš kod Zaprešića šokirao mještane

>> Posljednje video snimke stradalih kanuista

Prema policijskom izvješću, tijelo je prilikom obilaska rijeke motornim čamcem pronašao 38-godišnjak, a u izvješću Državne uprave za zaštitu i spašavanje rečeno je da je pronađeno na sprudu kod skele u mjestu Medsave.

Nesreća u kojoj je poginulo 13 osoba dogodila se u četvrtak tijekom raftinga kod gradilišta hidroelektrane Blanca kod Sevnice u Sloveniji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene