Ilustracija (Foto: Pixsell, Duško Jaramaz)
Ilustracija (Foto: Pixsell, Duško Jaramaz)

Nešto poslije 13 sati kod Ivanić Grada policajac je ranio 55-godišnjaka u nogu nakon što je njega i kolegu gađao nožem


Danas oko 13.15 sati u mjestu Bunjani kod Ivanić Grada dvojica policijskih službenika postupala su zbog prijetnji i nasilja u obitelji, temeljem informacije Centra za socijalnu skrb, piše Policijska uprava zagrebačka.

Vezani članci Nasilje, ilustracija (Foto: Pixsell, Vjeran Zganec Rogulja) Nasilnik iz Koprivnice: Maloljetnom sinu šakom izbio zub, ženu udarao u glavu i vukao je za kosu Nasilje, ilustracija (Foto: Pixsell, Dubravka Petrić) Muškarac iz Ludbrega mjesecima mlatio ženu i djecu, napokon završio u pritvoru

Tamo je zatečen 55-godišnjak, koji je kada je uočio policijske službenike ušao u kuću i zaključao se, a potom je izašao kroz prozor sa stražnje strane kuće i krenuo bježati. Kada su za njim krenuli policijski službenici počeo je prema njima mahati oštrim predmetom, a prema prvim informacijama radi se o hladnom oružju te su policijski službenici uporabili suzavac. 55-godišnjak nije prestajao s nasrtajem na policijske službenike.

Prema njima je bacio oštri predmet koji je imao u jednoj ruci, dok je s drugim predmetom (prema prvim informacijama radi se o nožu) nastavio nasrtati prema policijskim službenicima. Zbog toga je policijski službenik, kako bi spriječio napad na sebe, uporabio vatreno oružje te je 55-godišnjak ranjen u nogu.

Liječnička pomoć mu se pruža u KB Dubrava.