Ilustracija (Foto: Pixsell, Duško Jaramaz)
Ilustracija (Foto: Pixsell, Duško Jaramaz) Foto: Pixsell, Duško Jaramaz

Nešto poslije 13 sati kod Ivanić Grada policajac je ranio 55-godišnjaka u nogu nakon što je njega i kolegu gađao nožem


Danas oko 13.15 sati u mjestu Bunjani kod Ivanić Grada dvojica policijskih službenika postupala su zbog prijetnji i nasilja u obitelji, temeljem informacije Centra za socijalnu skrb, piše Policijska uprava zagrebačka.

Vezani članci Nasilje nad ženom, ilustracija Strava kod Varaždina: Pijan godinama vrijeđao, tukao i silovao izvanbračnu suprugu Reakcije na presudu Alojzu Tomaševiću - 7 Reakcije građana na nepravomoćnu presudu požeško-slavonskom županu Alojzu Tomaševiću: "Treba odstupiti, ali kakva je Hrvatska..."

Tamo je zatečen 55-godišnjak, koji je kada je uočio policijske službenike ušao u kuću i zaključao se, a potom je izašao kroz prozor sa stražnje strane kuće i krenuo bježati. Kada su za njim krenuli policijski službenici počeo je prema njima mahati oštrim predmetom, a prema prvim informacijama radi se o hladnom oružju te su policijski službenici uporabili suzavac. 55-godišnjak nije prestajao s nasrtajem na policijske službenike.

Prema njima je bacio oštri predmet koji je imao u jednoj ruci, dok je s drugim predmetom (prema prvim informacijama radi se o nožu) nastavio nasrtati prema policijskim službenicima. Zbog toga je policijski službenik, kako bi spriječio napad na sebe, uporabio vatreno oružje te je 55-godišnjak ranjen u nogu.

Liječnička pomoć mu se pruža u KB Dubrava.