Obavijesti Video Pretražite Navigacija
krim istraga u tijeku

Muškarac i dijete ispali iz čamca na Dunavu: Spasila ih policija i utvrdila da je 28-godišnjak pijan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vukovarsko-srijemska policija spasila muškarca i dijete koji su ispali iz čamca na Dunavu. Muškarac je čamcem upravljao - pijan.

Pravovremenim postupanjem vukovarsko-srijemske granične policije u nedjelju oko 18 sati iz Dunava su izvučene dvije osobe koje su ispale iz čamca.

Pročitajte i ovo Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura" Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

28-godišnji hrvatski državljanin upravljao je čamcem po rijeci Dunav u Vukovaru, prevozeći 7-godišnjaka. PU vukovarsko-srijemska priopćila je da je u jednom trenutku, 28-godišnjak izgubio kontrolu nad plovilom, uslijed čega se plovilo počelo kružno kretati, a 28-godišnjak i 7-godišnjak pali su u Dunav.

Policijski službenici su uočili osobe u vodi te su žurno, službenim plovilom granične policije, stigli na mjesto događaja te uz pomoć građanina koji se također svojim plovilom nalazio u neposrednoj blizini, izvukli osobe iz vode.

Policijski službenici su potom uspjeli obuzdati čamac koji je nekontrolirano plovio rijekom.

Ni 28-godišnjak ni 7-godišnjak nisu ozlijeđeni, no, utvrđeno je kako je 28-godišnjak upravljao plovilom pod utjecajem alkohola.

U tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile okolnosti događaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene