Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NALOŽENA OBDUKCIJA

Noćas u prostorijama policijske postaje u Donjoj Stubici preminuo muškarac. Policija: "Obišli smo ga u 00:20, spavao je..."

Ilustracija (Foto: AFP)
Ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
Tijelo je poslano na obdukciju i točan uzrok smrti znat će se za tri do četiri tjedna. Iz policije izvješćuju da se po prvim nalazima radi o prirodnoj smrti.

Krapinsko-zagorska policija priopćila je da je noćas u prostorijama policijske postaje Donja Stubica preminuo 48-godišnjak kojeg su uhitili jučer, 20. studenog 2019. godine u 8:50 zbog nasilja u obitelji i prijetnje. Prema prvim nalazima, radi se o prirodnoj smrti. Tijelo je poslano na obdukciju i točan uzrok smrti znat će se za tri do četiri tjedna.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura"

U priopćenju ističu kako je muškarac uhićen bez uporabe sredstava prisile te je alkotestiran i utvrđena mu je koncentracija alkohola u organizmu od 1,71 promila. Tijekom dana provodilo se kriminalističko istraživanje, a nakon obavljenog liječničkog pregleda i ponovnog alkotestiranja muškarca su navečer smjestili u prostorije za zadržavanje u istoj policijskoj postaji jer je i dalje bio pod utjecajem alkohola od 0,98 promila.

Noćas oko 00:40, prilikom obilaska uhićene osobe, što je uobičajen postupak, službujući šef smjene policijske postaje uočio je kako uhićena osoba ne daje znakove života te je pozvao hitnu medicinsku pomoć, koja je, unatoč pokušajima reanimacije, konstatirala smrt uhićenika bez uočenih tragova nasilne smrti. Navedena prostorija je pod videonadzorom, a službujući šef smjene muškarca je posljednji put obišao u 00:20, kada je konstatirao da spava, obavijestila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene