Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Apel javnosti

MUP: Javite ako poznajete izgrednike iz Čavoglava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo unutarnjih poslova priopćilo je da će policija poduzeti sve mjere kako bi utvrdila tko je napao televizijsku ekipu jučer u Čavoglavama i poziva građane da jave ako raspolažu podacima o počiniteljima ili ih prepoznaju s fotografija, koje će biti objavljene na internetskim stranicama MUP-a i šibensko-kninske Policijske uprave.

'Pribavljene fotografije počinitelja bit će dostupne na web stranici MUP-a RH (www.mup.hr) i PU šibensko -kninske (www.sibensko -kninska.policija.hr) te pozivamo sve građane koji raspolažu podacima o mogućim počiniteljima ili prepoznaju osobe sa fotografija da se jave u Operativno-komunikacijski centar PU šibensko-kninske na telefon 022/347-139', kaže se u priopćenju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija nije ništa vidjela Koncert u Čavoglavama: 100.000 ljudi, ustaško znakovlje i napad na novinare Slika nije dostupna Na proslavi Oluje Ustaško znakovlje: Sve više onih koji ga nose ni ne znaju što simbolizira

'Povodom incidenta koji su počinjeni tijekom održavanja koncerta u Čavoglavama, a prije svega zbog napada na novinarsku ekipu, ističemo kako će policija poduzeti sve zakonom predviđene mjere i radnje radi utvrđivanja počinitelja, a nakon što oni budu identificirani protiv njih bit će podnesene odgovarajuće prekršajne prijave. U odnosu na ostale počinjene prekršaje također će se provesti intenzivno prikupljanje obavijesti o počiniteljima koji će biti prekršajno sankcionirani sukladno odredbama Prekršajnog zakona i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira', kaže se u priopćenu iz MUP-a. (Hina)

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene