Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz Hrvatske u BiH

Mrtvacu stavili naočale i šešir i 'prošvercali' ga preko granice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
M.G. star 58 godina iz sela Gorice-Sovići u općini Grude, koji se u nedjelju utopio na plaži u Baškom Olju kraj Makarske, nekoliko sati nakon smrti kao živ čovjek prešao je granicu između Hrvatske i BiH, a već stradan sahranjen je na lokalnom groblju u svojem rodnom mjestu.

Mrtvog čovjeka su, kao u scenariju filma 'Mrtav ladan', preko granice preveli članovi njegove obitelji, koji nisu željeli čekati neophodnu dokumenetaciju za prijevoz tijela u drugu državu, već su ga jednostavno kao živog preveli preko granice, piše Pressrs.ba.

Pročitajte i ovo Danka Ilić "Nema tragova" Djed djevojčice Danke oglasio se u suzama: "Želim skinuti ljagu s obitelji, u meni i dalje tinja..." Makarska rivijera uz Zakladu Ana Rukavina - 1 "Rijetkost u današnje doba" Interes je i nakon 18 godina ogroman, darivatelji stajali u redovima: "Možemo nekome spasiti život, a nama tih 7 mililitara krvi ne znači ništa"

Nesretni muškarac umro je na plaži, a obitelj ga je preuzela u mrtvačnici u Makarskoj, navodeći da će kasnije doći po smrtni list. No, po dokument uopće nisu došli. Umjesto toga, obitelj je pokojnika stavila na zadnje sjedalo golfa. Na glavu su mu stavili šešir i naočale, i bez puno muke prevezli ga preko granice.

Bez problema su prošli pokraj dvije granične kontrole, a da nitko nije ništa posumnjao.

Ovaj slučaj, koji spada u rubriku 'vjerovali ili ne' u poslijednjih nekoliko dana top je tema u Grudama. Obitelj je uspjela prevesti pokojnika bez plaćanja potrebnih doznaka objema državama. Iako svi mještani znaju za slučaj, državne sluižbe obje države potpuno su neobavještene.

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene