Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gradonačelnici u Mostaru

Mostar, Sarajevo i Dubrovnik traže ubrzavanje povezivanja autocesta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić i njegovi kolege iz Dubrovnika Andro Vlahušić i Sarajeva Alija Behmen susreli su se u Mostaru i istaknuli važnost nastavka izgradnje i povezivanja autocesta na jadransko-jonskom koridoru te na koridoru Vc.

'Prometno povezivanje je od iznimnoga značenja za Mostar, Dubrovnik i Sarajevo. Zbog toga ćemo zatražiti od vlasti Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske da se ti radovi ubrzaju ili pokrenu', rekao je mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić. Prema njegovim riječima vrlo značajno je da na koridoru Vc Budimpešta-Ploče započnu radovi od spojne točke kod Ploča čime bi se južni dio BiH prometno povezao u Hrvatskoj s jadransko-jonskim koridorom koji ide od Italije do Grčke.

Pročitajte i ovo Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste Objavljena je snimka miniranja kamenoloma zbog kojeg je došlo do odrona miniranje kamenoloma VIDEO Pogledajte snimku zastrašujućeg odrona kod Mostara: Odnio je tri automobila

Dodao je da postoji obostrana zainteresiranost Dubrovnika i Mostara za realizaciju toga projekta.

U BiH se odgađa početak radova na koridoru Vc u južnom dijelu zemlje. Gradonačelnici Mostara, Dubrovnika i Sarajeva u nedjelju su nazočili tradicionalnim skokovima sa Starog mosta. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene