Obavijesti Video Pretražite Navigacija
početak 1. travnja

MORH raspisao natječaj za prijam 240 vojnika i mornara u djelatnu vojnu službu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo obrane (MORH) raspisalo je javni natječaj za ugovorni prijam 240 vojnika i mornara u djelatnu vojnu službu u trajanju od dvije godine, izvijestili su u ponedjeljak.

Na natječaj, koji je otvoren u petak, mogu se javiti osobe oba spola, a početak službe je 1. travnja 2020. godine.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nisu MiG-ovi Ovo bi vas moglo uznemiriti: U dijelu Zagreba čut će se eksplozije, MORH objasnio o čemu se radi Ilustracija Mirovna misija Britanski vojnici stigli na Kosovo: "To je razborit korak''

Probni rad traje šest mjeseci, a prije prijma kandidati će proći odabirni postupak tijekom kojeg će oni koji nisu ispunili uvjete biti isključeni na temelju službenih podataka iz vojne evidencije, rezultata psihologijskih ispitivanja, zdravstvenih pregleda te drugih propisanih provjera.

Kandidati će biti raspoređeni u skladu sa stečenom vojnostručnom specijalnosti te mjestu službe sukladno potrebama Oružanih snaga.

Sve informacije u vezi s natječajem nalaze se na internetskoj stranici Ministarstva obrane www.morh.hr, telefonima 01/3784-812 i 01/3784-813 te u područnim odjelima i odsjecima za poslove obrane. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene