Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posezona u punom jeku

More još uvijek idealno za kupanje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posezonski gosti diljem Jadrana uživaju u rekreaciji. Toplo, sunčano vrijeme bez vjetra izmamilo je jesenske goste na plaže. Gosti ističu da je rujan najljepši mjesec za miran i ugodan godišnji na moru.

Rujan je najljepši mjesec za odmor na moru, slažu se mnogi turisti. Obitelj Mihalić, koja četrdeset godina živi u Americi, jedva je dočekala odmor u Hrvatskoj. 'Jadransko je more nešto posebno. Ovakve plave vode nema nigdje', kaže Mario Mihalić. 'Ja bih došla svake godine', kaže Michelle Mihalić.

Pročitajte i ovo Kitovi Rijedak prizor VIDEO Prizori kod Visa, koji ostavljaju bez daha: Desetak kitova u najljepšem mogućem izdanju Slika nije dostupna Trećina kod prijatelja i rodbine Godišnji odmor na Jadranu provest će 60 posto Hrvata

>> Koje su sve slavne face provele godišnji na našoj obali?

A svake će godine dolaziti mnogi gosti koji jednom vide Jadran. 'Jako je lijepo, pogotovo je jesen na moru lijepa. Želim se preseliti ovdje', kaže Lorenzo, gost iz Francuske.

I domaći bi se gosti s kontinenta rado preselili na more. 'More je odlično, ovako čisto nije bilo nikada!', kaže Vedran Šunjić iz Zagreba. U miru na plaži uživali su i galebovi strpljivo čekajući novi zalogaj. Na pragu jeseni jadranske će plaže još neko vrijeme biti pune kupača.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene