Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Splitski dogradonačelnik Jure Šundov izjavio je kako današnji požar i onaj prije dva dana na Marjanu 'moraju upaliti lampicu' jer je moguće da ih je netko ciljano podmetnuto ne bi li napakostio gradonačelniku Željku Kerumu.


'Ili imamo posla s totalnim luđakom koji želi zapaliti Marjan, brdo koje je svetinja grada Splita, ili imamo ljude koji ciljano nešto rade', izjavio je Šundov danas za Radio Dalmaciju, dodajući kako se možda 'netko želi razračunati u političkome smislu s gradonačelnikom te želi zapaliti Marjan u njegovu mandatu'.

Po njegovim riječima, to što se događa vrlo je morbidno i nema veze sa zdravim razumom jer ni za jednoga normalnoga građanina Marjan nema cijenu.

'Vrijeme je da kažemo kako tu imamo ili bolesnika kojeg treba uhvatiti i staviti pod kontrolu, ili nekakvu grupu koja se želi na neprimjeren način obračunavati s trenutačnom splitskom vlašću', rekao je Šundov komentirajući požare na splitskome Marjanu. (Hina)

Vezani članci Vatrogasci, ilustracija Požar se s plamenika štednjaka proširio na kuhinju: U stanu nađeno tijelo 87-godišnje žene Požar u povijesnoj tvornici u Sankt Peterburgu - 1 Dvije osobe uhićene zbog velikog požara u tvornici u Rusiji: U gašenju poginuo vatrogasac, trojica teško ozlijeđena