Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Splitski dogradonačelnik Šundov

'Moguće je da je netko ciljano podmetnuo požare na Marjanu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski dogradonačelnik Jure Šundov izjavio je kako današnji požar i onaj prije dva dana na Marjanu 'moraju upaliti lampicu' jer je moguće da ih je netko ciljano podmetnuto ne bi li napakostio gradonačelniku Željku Kerumu.

'Ili imamo posla s totalnim luđakom koji želi zapaliti Marjan, brdo koje je svetinja grada Splita, ili imamo ljude koji ciljano nešto rade', izjavio je Šundov danas za Radio Dalmaciju, dodajući kako se možda 'netko želi razračunati u političkome smislu s gradonačelnikom te želi zapaliti Marjan u njegovu mandatu'.

Po njegovim riječima, to što se događa vrlo je morbidno i nema veze sa zdravim razumom jer ni za jednoga normalnoga građanina Marjan nema cijenu.

'Vrijeme je da kažemo kako tu imamo ili bolesnika kojeg treba uhvatiti i staviti pod kontrolu, ili nekakvu grupu koja se želi na neprimjeren način obračunavati s trenutačnom splitskom vlašću', rekao je Šundov komentirajući požare na splitskome Marjanu. (Hina)

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Požar automobila - 3 traži se počinitelj Otvorenim plamenom podmetnut požar: Izgorjela tri auta, skuter, šupa, garaža...

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene