Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Diše uz pomoć aparata

Mladić pretučen u Vinkovcima ponovno je u životnoj opasnosti: "Moramo čekati i ići dan po dan, ništa nije sigurno"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanje 21-godišnjeg I.M. iz Andrijaševaca, koji je u tučnjavi dobio teške tjelesne ozljede, ponovno se pogoršalo.

Prema riječima njegova oca, nakon buđenja iz kome mladićev je mozak počeo oticati, a nakon toga ostajati bez kisika, zbog čega su ga liječnici u KBC Osijek operirali dva puta, prenosi Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru

„Bili smo kod njega u nedjelju i ponašao se kao i prethodnoga dana, onako u polusvjesnom stanju, a i dalje nas nije prepoznavao. Onda mu je navečer naglo pozlilo, pa su ga operirali i sada dobiva terapiju koja bi trebala pomoći u obnovi mozga, odnosno moždanih funkcija“, ispričao je za Jutarnji list otac mladića.

Mladićevo je stanje ozbiljno, a liječnici, nažalost, ne mogu ništa prognozirati.

„Liječnici mi ne mogu ništa sa sigurnošću reći. Oni su znali da će mu morati ponovno operirati glavu, ali su to mislili učiniti kasnije, kada se općenito oporavi, no kako mu se stanje naglo pogoršalo, morali su hitno djelovati. Rekli su mi da moramo čekati i ići dan po dan te da ništa nije sigurno. On je sada opet u šok sobi i diše uz pomoć aparata tako da se s njim nikako ne može komunicirati“, rekao je potreseni otac.

Podsjetimo, u noći s utorka na srijedu prošloga tjedna desetak se mladića potuklo u centru Vinkovaca. U navodno unaprijed dogovorenoj tučnjavi jedan je mladić iz Andrijaševaca teško ozlijeđen i hitno je prevezen u KBC Osijek, a jedan je lakše ozlijeđen.

Prema priopćenju PU vukovarsko-srijemske, policija je identificirala 13 mlađih osoba koje se povezuje s masovnom tučnjavom, a protiv njih slijedi kaznena prijava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene