Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dobio kaznu od 750 kn

Mladić (23) vrijeđao policajce i pokazivao spolovilo: "Možete mi se napušiti..."

Policija, ilustracija (Hrvoje Jelavić/PIXSELL)
Policija, ilustracija (Hrvoje Jelavić/PIXSELL)
Mladić je skinuo hlače i gaće i vrijeđao policajce koji su ga zaustavili zbog prometnog prekršaja, ali se smirio i odjenuo čim su ga upozorili.

Mladić (23) iz okolice Koprivnice vrijeđao je policajce koji su ga zaustavili zbog prometnog prekršaja i pokazivao im spolovilo. Koprivnički policajci 23-godišnjaka su zaustavili 10. siječnja oko 10:20, a sud ga je sad proglasio krivim te mora platiti 750 kuna kazne i 150 kuna sudskih troškova, piše Podravski.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura"

Prema presudi Prekršajnog odjela Općinskog suda u Koprivnici, mladić je prometne policajce u prostorijama očevidne ekipe vrijeđao riječima "Đubrad jedna, možete mi se napušiti ku***", a potom je skinuo hlače i gaće i pokazao im spolovilo. Upozorili su ga pa se obukao i prestao vrijeđati.

Ako u roku od mjesec dana uplati 500 kuna, što su dvije trećine kazne, sud će mu kaznu uvažiti kao plaćenu u cijelosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene