Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Određena mu je i zabrana vožnje

Bez položenog ispita divljao u prometu, vozio nogostupom i kroz crveno: Mladi vozač kažnjen s 53 tisuće kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za niz prometnih prekršaja koje je počinio u kolovozu, prije polaganja vozačkog ispita, 19-godišnjak je na Općinskom sudu u Slavonskom Brodu kažnjen s čak 53.800 kuna, izvijestila je policija.

Mladić je kažnjen jer je prije stjecanja vozačke dozvole, na dan kad ga je zaustavila policija, vozio nepropisnom brzinom kroz naseljeno mjesto, nije postupio po policijskom zahtjevu, nepropisno pretjecao preko pješačkog prijelaza, prolazio kroz crveno, vozio po nogostupu i u suprotnom smjeru kroz kružni tok.

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Ilustracija Kroz Liku Divljao po cesti brzinom od 230km/h, evo kakvu je kaznu dobio

Istom presudom izrečena mu je i zabrana upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od 12 mjeseci, koja će se izvršiti nakon što položi vozački ispit i dobije vozačku dozvolu.

Iz policijskog izvještaja vidljivo je i da je tijekom sulude vožnje neodgovornom vozaču suvozač bio drugi mladić u dobi od 17 godina koji kod sebe nije imao dokumente.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene