Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladi hokejaši KHL Mladosti, godišta 2001., 2002. i 2003., vratili su se s kanadske turneje gdje su 'pomeli' svih sedam protivnika.


Naši su hokejaši osvojili turnir ali i srca Kanađana. Dokaz tome je i prilog u jutarnjoj emisiji CTV televizije koja je naše heroje snimila na kanadskom aerodromu prilikom odlaska kući.

Vezani članci Sudar Zbog poledice potpuno izgubio kontrolu nad autom, ali čini se da ima anđela čuvara Mećava Cijeli dan snimao zastrašujuću mećavu, ali nije očekivao da će ga zatrpati

'Bilo je to zasigurno veliko hokejaško iskustvo za ekipu iz Hrvatske koja se natjecala na turniru u Calgaryju', kazao je voditelj emisije te dodao kako je ovaj uspjeh Hrvatske dokaz da se najpoznatiji sport u Kanadi proširio svijetom.

Ekipa KHL Mladost u Kanadi je provela tjedan dana, odigrali su sedam utakmica i u svima pobijedili. Patrik Dobrić, koji je zabio čak 12 golova u sedam utakmica, kazao je kako je to bio izuzetno vrijedno iskustvo.

'Sam boravak u zemlji hokeja i igra s Kanađanima je lijepo iskustvo', rekao je Patrik Dobrić za kandadsku CTV televiziju.

Cijeli prilog emitiran u jutarnjem showu CTV televizije možete pogledati OVDJE: