Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stigle i kritike

Mladi HNS-a svog šefa Vrdoljaka nude kao nagradu, on poručio: "Javila se i moja supruga!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Facebook profilu mladeži HNS-a od građana se traži da mobitelom fotografiraju zanimljiva mjesta u Osijeku, a autori deset fotografija s najviše lajkova družit će se s predsjednikom stranke.

Osječka Mladež HNS-a na svojem je Facebooku objavila nagradnu igru u kojoj dobitnik može osvojiti ni više ni manje nego jednodnevno druženje s predsjednikom stranke Ivanom Vrdoljakom.

Pročitajte i ovo Trgovina, ilustracija Ne nasjedajte Poznati trgovački lanac upozorio kupce na prevare Slika nije dostupna Liste predaju u ponedjeljak Vrdoljak: "HNS će na izborima okupiti Slavonski pokret. Ne pripadamo ni SDP-u niti HDZ-u, već zdravom razumu"

Od natjecatelja starijih od 18 godina se traži da mobitelom fotografiraju zanimljiva mjesta u gradu Osijeku i objave na profilu Mladi HNS-a Osijek, a autori njih deset s najviše lajkova družit će se s Vrdoljakom.

 "Fotkaj svoj grad, budi u top 10 i provedi dan s Ivanom Vrdoljakom!

Sve što trebaš napraviti; napuniti bateriju na svom mobitelu, pronaći mjesto u Osijeku, opaliti fotku i poslati u inbox do 28. 11. 2018 😃. Sve fotografije bit će objavljene na našem profilu. 10 fotografija s najviše lajkova odvodi autore na dnevno druženje s Ivanom Vrdoljakom.

Ovim putem pozivamo VAS, #mladenade našeg divnog grada, da nam pokažete mjesta koja su vama zanimljiva, mjesta na kojima provodite slobodno vrijeme, mjesta uz koja vas vežu lijepe #uspomene. Za nas ste vi pogled u budućnost i zato od vas tražimo da nam kroz svoje oči pokažete kako vi vidite naš #Osijek. Pozovite prijatelje iz ulice ali i one koji su otišli na studij ili rad u neki drugi #grad da podsjete nas, a i sebe na ulice, parkove, prirodu i znamenitosti koje skriva naš grad. U ovom nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi stariji od 18 godina", stoji u opisu nagradne igre. 

Vrdoljak: "Nisam mogao odbiti ideju, javila mi se i supruga"

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak o nagradnoj igri u kojoj je njegovo društvo glavna nagrada također se oglasio na Facebooku.

"Mladi kao mladi, s njima nikad ne znaš u kakvoj ćeš nagradnoj igri završiti, u evoluciji ili revoluciji. Prigovorili su mi 100 puta da se politika sve više udaljava od građana, osobito mladih i zato im nisam mogao reći ništa drugo osim – samo naprijed! P. S. Javila mi se i supruga na nagradnu igru, ali nije poslala fotke Osijeka, nego sebe i naše djece", napisao je Vrdoljak na svojem profilu.

Kosor: "Mladi će zbog spasa od nagrade i dalje bježati van"

O neobičnoj nagradnoj igri svoj je komentar na Twitteru ostavila bivša premijerka i bivša predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor.

"Ovaj nagradni cijeli dan s Carpathiom Vrdoljakom neviđeno je i perfidno ruganje javnosti, osobito mladim ljudima. "Starijim od 18 godina". Koji će zbog spasa od nagrade i dalje bježati u inozemstvo", napisala je.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene