Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vratio se s Balija

Mladež HDZ-a dočekala Jakovinu: 'Dobro došli s ljetovanja, ministre!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladež HDZ-a zgrožena je činjenicom da je ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina, zajedno sa svojom pomoćnicom, od 1. do 8. prosinca boravio na Baliju pa su ga s transparentima dočekali u zračnoj luci.

Mladež HDZ-a dočekala je na aerodromu ministra poljoprivrede Tihomira Jakovinu koji se vraćao s Balija (Indonezija) gdje je s pomoćnicom boravio od 1. prosinca. Ministar je bio na radnom sastanku Svjetske trgovinske organizacije (WTO). 'Dobro došli s ljetovanja, ministre', poručili su mu putem transparenata članovi mladeži HDZ-a.

Pročitajte i ovo Rafalei dolaze u Hrvatsku Povijesni prelet FOTO/VIDEO Hrvatska vojska ulazi u 21. stoljeće: Više od milijardu eura za nove moćne čuvare neba Peđa Grbin POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Grbin o pregovorima s Domovinskim pokretom i Milanoviću: "Ja mu na tome zahvaljujem"

Učitelji ostali bez božićnica, a u prosincu ostaju i bez naknade za prijevoz

Naime, mladež HDZ-a je zgrožena, kako kažu, neracionalnim postupkom ministra Jakovine i to 'u tjednu kada se donosi jedan od najvažnijih dokumenata – Državni proračun i kada Vlada provodi rezanje troškova proračunskim korisnicima'.

'Uz to mladež HDZ-a drži neprihvatljivim da Vlada tereti proračun ovakvim službenim putovanjima kad istovremeno tvrdi da nema novca za isplatu putnih troškova prosvjetnim djelatnicima u mjesecu prosincu. Podsjećamo, također, na činjenicu da je uobičajno da na ovakva putovanja ide tehnička služba Ministarstva stoga ostaje nejasno zašto ministar, u vrijeme kada se smanjuju poticaji poljoprivrednicima, pada proizvodnja domaćih proizvoda i postoji ozbiljna tendencija gašenja obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, troši golema sredstva za boravak na ljetovanju', stoji u njihovom priopćenju.

Od ministra Jakovine i premijera Zorana Milanovića zatražili su javnu ispriku svim građanima, a posebice prosvjetnim djelatnicima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene