Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudovima ništa sporno

Vrhunac hrvatskog apsurda: Već pet godina sudovi ganjaju krivog čovjeka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da sljedeća priča ne traje već 5 godina bila bi komična.

Zadarski sud je kaznu za remećenje javnog reda i mira poslao umjesto Mladenu Tomaševiću iz Biograda na Moru njegovu imenjaku i prezimenjaku u Bošnjake u Slavoniji koji hrvatskim sudovima nikako ne može dokazati da on ne živi u Biogradu, da nema tamo kuću i da se prije 5 godina nije potukao s prvim susjedom.

Pročitajte i ovo Josipa Pleslić ex. Rimac Udarac za obranu Visoki kazneni sud o slučaju Josipe Pleslić: "Obrana je imala vremena iznijeti svoje argumente" Julian Assange mogao bi biti izručen SAD-u ročište o odluci 20. svibnja SAD dao jamstva britanskom sudu za Assangeovo izručenje, obitelj u nevjerici: " To su besramna zavaravanja"

'Ja nisam Mladen Tomašević iz Biograda na moru nego sam Mladen Tomašević koji živi i u Bošnjacima', tako već pet godina ovaj čovjek pokušava objasniti svoju situaciju hrvatskim sudovima.

>> Gdje ste naišli na apsurdne propise ili zakone?

Naime, zbog remećenja javnog reda i mira došla je policija, napravila zapisnik i optužni prijedlog u kojem je pogriješila prebivalište, adresu i nažalost - čovjeka. Umjesto Mladena Tomaševića iz Biograda na moru kazna je išla na ime Mladena Tomaševića iz Bošnjaka.

Mladen iz Bošnjaka žalio se svima kojima je mogao, no nikako da dokaže da je došlo do zamjene identiteta krivca za remećenje javnog reda i mira.

Unatoč žalbi i Prekršajni i Visoki i Ustavni sud drže se krivog Mladena. Na odvjetnike je već do sada potrošio na tisuće kuna, a namjerava tužiti i državu i to sudu u Strassbourgu. 'Jer mi se sudi na pravdi Boga, a nisam kriv ni za što', rekao je Mladen.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene