Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još uvijek bez vode

Mještani Podgorača oduzimaju Šeksu titulu počasnog građanina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mještani slavonskog Podgorača koje je ljetos zbog suše dobivalo i pomoć vojske i dalje nisu spojeni na vodovod.

Razlog su nedostatak novca ali i nerješene zemljišne knjige. Načelnik općine za idući tjedan najavljuje kako će zbog nebrige za mjesto Vladimiru Šeksu oduzeti titulu počasnog građanina.

Pročitajte i ovo Loša voda - 3 Nije za piće ni za kupanje Uredno im stižu računi za vodu punu blata i mulja: Komunalno tri godine ne rješava problem, a direktor dao otkaz Ilustracija rezultati ispitivanja Zamućen je izvor rijeke u Dalmaciji: "Prokuhavajte vodu za piće"

'Nije se udostojio na naše pozive na naše upite ni javiti ni pitati za pomoć kako je mještanima općine Podgorač', tvrdi Goran Đanić,načelnik općine Podgorač.

'Koncem 2007 kao predsjednik sabora sam organizirao stvaranje sporazuma o sufinanciranju izgradnje vodookskrbnog sustava za općinu Podgorač', rekao je Vladimir Šeks. Sve smatra politikanstvom i osvetom HNS-ova načenika. Počasni je građanin općine Podgorača već godinama.

Prošlo ljeto zbog ovoga je mjesta državni vrh bio na nogama. Vojska im je dopremala vodu. Zasluge pripisuju predsjedniku iako je i tadašnja vlada bila uključena u akciju.

Konačnu odluku hoće li Vladimiru Šeksu titula biti oduzeta bit će donesena za nekoliko dana sa smjenom vlasti zasluge iz prošlosti očito više nisu dovoljne.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene