Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majka nestale Drnišanke

'Mislim da je Antonia živa i zatočena i da će se vratiti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj nestale Drnišanke Antonije Bilić danas su posjetile žene Vukovara koje su im pružile podršku. Žene Vukovara poklonile su obitelji nestale 17-godišnjakinje krunicu, a u posjetu im je bio i gradonačelnik Drniša Ante Đelalija.

Antonijina majka, Milka Bilić poručila je kako vjeruje da će se Antonija vratiti. Osvrnula se i na iskaze osumnjičenog Dragana Paravinje. 'Bojali smo se toga što je rekao, ali više ne i dalje ne vjerujem ni jedne riječi. Mislim da je Antonia živa i zatočena i da će se vratiti', rekla je Milka Bilić.

Pročitajte i ovo Chongqing U Kini pogubljen par Opak, okrutan i odvratan zločin: Nagovorila ljubavnika da ubije svoju djecu kako im ne bi bila prepreka u vezi Djeca i povici; ilustracija - 3 Organizatori se ograđuju Dječje skandiranje u Splitu zgrozilo javnost: "Kad ne reagiramo, djeca misle da je to normalno"

'Ostaviti obitelj da tako pati. Znate vi koja je to neizvjesnost, nespavanje, a zamislite nas koji 20 godina ne spavamo', rekla je Ružica Erdelji, žrtva zločina u Vukovaru.

U sklopu potrage danas se pretražuje područje oko lokalne ceste Radučić-Pađane i područje oko dionice ceste od Pađana do Kravlje Drage. Osim toga nastavlja se s pretragom akumulacijskoga jezera Brljan, priopćeno je jutros iz Policijske uprave šibensko-kninske.
U pretrazi sudjeluje više od 130 osoba, uglavnom pripadnika policije, uz pripadnike Gorske službe spašavanja i vatrogasaca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene