Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pratite u Dnevniku nove TV od 19:15

Mislav Bago u Dnevniku Nove TV razgovara s ministrom Olegom Butkovićem, tema kineska ulaganja i Pelješki most

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Oleg Butković odgovarat će na pitanja reportera Dnevnika Nove TV Mislava Bage, a teme će biti Pelješki most, pristupne ceste i kineska ulaganja u hrvatsku prometnu infrastrukturu.

Kineska delegacija danas je u društvu premijera Plenkovića obišla gradilište Pelješkog mosta. Osim tog kapitalnog projekta, zanimaju ih druga velika ulaganja u našu prometnu infrastrukturu. O tome će u Dnevniku Nove TV reporter Mislav Bago razgovarati s resornim ministrom Olegom Butkovićem.

Pročitajte i ovo Granična policija - 3 velika akcija u BiH Akcija piramida: Razbijena mreža krijumčara ilegalnih migranata Slaven Hojski, Državno izborno povjerenstvo popis birača DIP ima poruku za građane uoči izbora za Europski parlament: "Problem koji se javio na ovim izborima treba riješiti"

Kako napreduje Pelješki most, a kako pristupne ceste? Kako je kineski premijer zadovoljan napretkom radova na mostu i koja ulaganja još privlače kineske tvrtke u Hrvatskoj, samo su neka od pitanja na koje će ministar Butković dati odgovore.

Razgovor s ministrom Butkovićem pratite od 19:15 sati u Dnevniku Nove TV.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene