Ministar Oleg Butković (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL)
Ministar Oleg Butković (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL) Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Oleg Butković odgovarat će na pitanja reportera Dnevnika Nove TV Mislava Bage, a teme će biti Pelješki most, pristupne ceste i kineska ulaganja u hrvatsku prometnu infrastrukturu.


Kineska delegacija danas je u društvu premijera Plenkovića obišla gradilište Pelješkog mosta. Osim tog kapitalnog projekta, zanimaju ih druga velika ulaganja u našu prometnu infrastrukturu. O tome će u Dnevniku Nove TV reporter Mislav Bago razgovarati s resornim ministrom Olegom Butkovićem.

Vezani članci Oleg Butković - 1 Više od 380 milijuna kuna i 12 kilometara: Ministar Butković otkrio detalje nove dionice autoceste do Siska Pelješkim mostom od ljeta 2022. - 2 Provjerili smo stanje na gradilištu Pelješkog mosta: Čelik iz Kine stigao, gradilište opet radi punom parom

Kako napreduje Pelješki most, a kako pristupne ceste? Kako je kineski premijer zadovoljan napretkom radova na mostu i koja ulaganja još privlače kineske tvrtke u Hrvatskoj, samo su neka od pitanja na koje će ministar Butković dati odgovore.

Razgovor s ministrom Butkovićem pratite od 19:15 sati u Dnevniku Nove TV.