Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glamurozna večer u središtu Zagreba na svečanoj proslavi Story Hall of fame. Dodijeljene su i nagrade u 20 kategorija, a naš Mislav Bago proglašen je TV licem godine.


U politički burnoj političkoj godini Mislav Bago odradio je brojne zahtjevne projekte, baš kao i naša kolegica Ivana Brkić Tomljenović koja je također bila na dodjeli.

Vezani članci Mislav Bago o pripremama za inauguraciju Mislav Bago otkrio kako se priprema za svoju 6. inauguraciju: ''Zaboravimo sve što smo dosad znali i vidjeli'' Luka Šulić Napokon! Luka Šulić otkrio nešto što će jako razveseliti sve obožavatelje 2Cellosa

"To je, kao i meni, nagrada i svim ljudima s kojima ja radim. Svaki dan radimo kao prvi i posljednji, jer se želiš dokazati i kao da želiš ostaviti neki pečat na kraju dana, kao da ti je zadnji prilog u životu", rekao je Bago nakon uručenja nagrade.

"Jako sam sretna što je danas ova nagrada završila u pravim rukama, ja mislim, Mislavovim, sretna sam što mogu taj trenutak podijeliti s njim, zaista smo odličan tim, lijepo je raditi i s Mislavom i svim drugim kolegama u redakciji", dodala je Brkić-Tomljenović.