Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi uspjeh Nove TV

Mislav Bago proglašen TV licem godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glamurozna večer u središtu Zagreba na svečanoj proslavi Story Hall of fame. Dodijeljene su i nagrade u 20 kategorija, a naš Mislav Bago proglašen je TV licem godine.

U politički burnoj političkoj godini Mislav Bago odradio je brojne zahtjevne projekte, baš kao i naša kolegica Ivana Brkić Tomljenović koja je također bila na dodjeli.

Pročitajte i ovo Jeste li znali - Ivan Čačić Mala škola prognoze Trenutne politike nisu dovoljne: Globalno zagrijavanje značajno će premašiti dogovorenu razinu Ilustracija Pitali smo vas Što očekujete od nove vlasti? Evo kako ste glasali u Dnevniku Nove TV

"To je, kao i meni, nagrada i svim ljudima s kojima ja radim. Svaki dan radimo kao prvi i posljednji, jer se želiš dokazati i kao da želiš ostaviti neki pečat na kraju dana, kao da ti je zadnji prilog u životu", rekao je Bago nakon uručenja nagrade.

"Jako sam sretna što je danas ova nagrada završila u pravim rukama, ja mislim, Mislavovim, sretna sam što mogu taj trenutak podijeliti s njim, zaista smo odličan tim, lijepo je raditi i s Mislavom i svim drugim kolegama u redakciji", dodala je Brkić-Tomljenović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene