Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PREDSJEDNIČKI IZBORI

Kampanja u polju: Miroslav Škoro organizirao berbu grožđa pa pozvao novinare

Miroslav Škoro bere grožđe (Foto: Dnevnik.hr)
Miroslav Škoro bere grožđe (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Škoro po uzoru na Kolindu Grabar-Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) Škoro po uzoru na Kolindu Grabar-Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Miroslav Škoro i prijatelji (Foto: Dnevnik.hr) Miroslav Škoro i prijatelji (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Miroslav Škoro bere grožđe (Foto: Dnevnik.hr) Miroslav Škoro bere grožđe (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Miroslav Škoro (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/4 >>
Miroslav Škoro u svojem je vinogradu organizirao berbu grožđa na koju je pozvao novinare.

Na obroncima kutjevačkog vinogorja, osim što je brao grožđe, Škoro je uz tamburaše zapjevao bećarac pa i vlastite pjesme. Osvrnuo se na poljoprivrednu proizvodnju i uvoz, ali i ocijenio dosadašnji tijek pretkampanje te komentirao svoje suparnike u predsjedničkoj utrci.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kao zastupnik izglasao jednu Miroslav Škoro na prikupljanju potpisa u Rijeci: Sve su dosadašnje Vlade krive za štrajk Slika nije dostupna Posjetio Vukovar Škoro oštro po pravosuđu: "Sudbena vlast nije 'sveta krava' kojoj se ne može poslati poruka da nešto loše radi"

"Jedna vrsta kandidata je: 'ovo je dobro, svijet je lopta šarena, ode ja ovamo, ode ja tamo i nek ostane isto. Druga je vrsta koja kaže - 'ovo je bezveze, ovim ljudima što imaju pravo postavljati ustavne suce i portire, ajmo im dati i da biraju predsjednika'.

I imate ljude poput mene koji kažu - 'nije dobro ovako, ajmo promijeniti Ustav, zakon da ono što ne valja zamijenimo nečim što će biti na dobrobit državljana RH'", kazao je Miroslav Škoro

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene