Obavijesti Video Pretražite Navigacija
objavit će i imovinsku karticu

Škoro objavio nalaze liječničkog pregleda: ''Moji su protivnici puštali dezinformacije o mom zdravstvenom stanju''

Miroslav Škoro s novinarima (Foto: Dnevnik.hr)
Miroslav Škoro s novinarima (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Miroslav Škoro s novinarima (Foto: Dnevnik.hr) Miroslav Škoro s novinarima (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Miroslav Škoro (Foto: Dnevnik.hr) Miroslav Škoro (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 U Donjem Miholjcu ne žele glazbu s politikom (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
Predsjednički kandidat Miroslav Škoro u srijedu je objavio rezultate svojih kontrolnih pregleda koji su dobri, kako bi demantirao dezinformacije o svom zdravstvenom stanju.

Škoro je na svojem profilu na Facebooku napisao da je prije točno godinu dana bio na operativnom zahvatu ugrađivanja srčanih premosnica. "Ja sam odgovoran čovjek koji vodi računa o svom zdravlju i ovih sam dana obavio niz kontrolnih pregleda u KB 'Merkur' u Zagrebu te sada, iako to zakonski ne moram, objavljujem njihov rezultat", rekao je Škoro.

Zahvalio medicinskom osoblju

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kao zastupnik izglasao jednu Miroslav Škoro na prikupljanju potpisa u Rijeci: Sve su dosadašnje Vlade krive za štrajk Slika nije dostupna Posjetio Vukovar Škoro oštro po pravosuđu: "Sudbena vlast nije 'sveta krava' kojoj se ne može poslati poruka da nešto loše radi"

U izvodu iz povijesti bolesti stoji da su zahvat, poslijeoperacijski tijek i rehabilitacijski period protekli uredno i bez komplikacija. Kontrolna obrada pokazuje potpunu uspješnost terapijskog postupka, stabilnu kliničku sliku, a učinjena obrada i testovi pokazuju uredan nalaz i pri maksimalnom fizičkom opterećenju.

Zahvalio je svim hrvatskim liječnicima i medicinskom osoblju koje se o njemu brinulo. "Oni su nedovoljno plaćeni i država mora učiniti sve da ih zadržimo u Hrvatskoj", poručio je.

Škoro je objavio svoje nalaze jer su, kako kaže, njegovi politički protivnici u javnost puštali dezinformacije o njegovu zdravstvenom stanju koje su vodile ka samo jednom zaključku - što će nam bolestan predsjednik?

Na taj će način način, najavio je, tijekom kampanje objaviti i svoju imovinsku karticu, iako ni to nema obvezu učiniti. Pozvao je druge predsjedničke kandidate da učine isto. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene