Predsjednički kandidat Miroslav Škoro u srijedu je objavio rezultate svojih kontrolnih pregleda koji su dobri, kako bi demantirao dezinformacije o svom zdravstvenom stanju.

Galerija


Škoro je na svojem profilu na Facebooku napisao da je prije točno godinu dana bio na operativnom zahvatu ugrađivanja srčanih premosnica. "Ja sam odgovoran čovjek koji vodi računa o svom zdravlju i ovih sam dana obavio niz kontrolnih pregleda u KB 'Merkur' u Zagrebu te sada, iako to zakonski ne moram, objavljujem njihov rezultat", rekao je Škoro.

Zahvalio medicinskom osoblju

Vezani članci Miroslav Škoro (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Miroslav Škoro oštro o protukandidatima: ''Sučeljavanja za Milanovića nakon podneva da se stigne razbuditi'' Miroslav Škoro neće pjevati u Donjem Miholjcu(Foto: Dnevnik.hr) Što nas sve još čeka: Pjevaju bećarce, najavljuju skakanje padobranom.... "Nije ovo pretkampanja, ovo je žestoka kampanja"

U izvodu iz povijesti bolesti stoji da su zahvat, poslijeoperacijski tijek i rehabilitacijski period protekli uredno i bez komplikacija. Kontrolna obrada pokazuje potpunu uspješnost terapijskog postupka, stabilnu kliničku sliku, a učinjena obrada i testovi pokazuju uredan nalaz i pri maksimalnom fizičkom opterećenju.

Zahvalio je svim hrvatskim liječnicima i medicinskom osoblju koje se o njemu brinulo. "Oni su nedovoljno plaćeni i država mora učiniti sve da ih zadržimo u Hrvatskoj", poručio je.

Škoro je objavio svoje nalaze jer su, kako kaže, njegovi politički protivnici u javnost puštali dezinformacije o njegovu zdravstvenom stanju koje su vodile ka samo jednom zaključku - što će nam bolestan predsjednik?

Na taj će način način, najavio je, tijekom kampanje objaviti i svoju imovinsku karticu, iako ni to nema obvezu učiniti. Pozvao je druge predsjedničke kandidate da učine isto. (Hina)