Mostov saborski zastupnik Miro Bulj izbjegao je nezgodu na dolasku na sjednicu Sabora u petak. Promašio je stepenicu na ulasku i umalo pao.

Galerija


''Uf...za malo'', napisao je na Facebooku Mostov Miro Bulj nakon što je na ulasku Sabornicu promašio stepenicu i zamalo pao.

Vezani članci Zvonimir Troskot, Stjepo Bartulica Mostu se pridružio obraćenik i bivši reprezentativac, a Bartulica i službeno u Domovinskom pokretu Gordan Jandroković Jandroković opet o Raspudiću: ''Ja nisam farizej ni licemjer. Mnogi se zalažu za jedno u javnom životu, a žive sasvim drugo u privatnom''

Bulj je nezgodu izbjegao na dolasku na 14. sjednicu Hrvatskog sabora na kojoj se raspravljalo o Prijedlogu zakona o genetski modificiranim organizmima.

Ni današnja sjednica Sabora nije protekla mirno. Oporbu je razljutila odgoda glasanja koju je Gordan Maras (SDP) pripisao tome što je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ucijenio premijera Andreja Plenkovića, a šef SDP-a Davor Bernardić rekao je da je to pokazatelj da se vladajuća koalicija ne može dogovoriti ni o terminu glasanja.

"U vladajućoj koaliciji nema suglasaja ni oko čega, vlada kompletan razdor pa se ne može dogovoriti ni oko termina glasanja", ustvrdio je Bernardić. Odgodom su nezadovoljni i HSS-ovci koji su pak tražili stanku u čemu im je predsjedatelj Radin u konačnici udovoljio.