Mostov saborski zastupnik Miro Bulj izbjegao je nezgodu na dolasku na sjednicu Sabora u petak. Promašio je stepenicu na ulasku i umalo pao.

Galerija


''Uf...za malo'', napisao je na Facebooku Mostov Miro Bulj nakon što je na ulasku Sabornicu promašio stepenicu i zamalo pao.

Vezani članci Silvano Hrelja Sabor izglasao rebalans proračuna, vladajuće podržao i Hrelja: "Ja sam ubrzivač procesa" Miro Bulj (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Miro Bulj ispričao zašto mu je premijer prišao u sabornici nakon verbalnog okršaja

Bulj je nezgodu izbjegao na dolasku na 14. sjednicu Hrvatskog sabora na kojoj se raspravljalo o Prijedlogu zakona o genetski modificiranim organizmima.

Ni današnja sjednica Sabora nije protekla mirno. Oporbu je razljutila odgoda glasanja koju je Gordan Maras (SDP) pripisao tome što je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ucijenio premijera Andreja Plenkovića, a šef SDP-a Davor Bernardić rekao je da je to pokazatelj da se vladajuća koalicija ne može dogovoriti ni o terminu glasanja.

"U vladajućoj koaliciji nema suglasaja ni oko čega, vlada kompletan razdor pa se ne može dogovoriti ni oko termina glasanja", ustvrdio je Bernardić. Odgodom su nezadovoljni i HSS-ovci koji su pak tražili stanku u čemu im je predsjedatelj Radin u konačnici udovoljio.