Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crkva Gospe Sinjske

Vjenčali se Mirko Norac i Jelena Midenjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mirko Norac večeras se u Sinju vjenčao s 32-godišnjom stomatologinjom Jelenu Midenjak u Crkvi Gospe Sinjske. Mladenci nisu željeli ništa komentirati za javnost i na sve su načine izbjegavali kamere. Uprava zatvorskog sustava Norcu je zbog vjenčanja dala dvotjedni dopust.

Poslijepodne je pred obiteljsku kuću Norčeve izabranice Jelene Midenjak u sinjskom selu Glavice stigla nevelika kolona sa zastavom. U jednom od automobila i mladoženja Norac. Osiguranje je već ranije zabranilo pristup medijima. Kolona se potom odvezla do Crkve Gospe Sinjske na sinjskom trgu. Svatovi su ušli na stražnji ulaz kako bi izbjegli kamere. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pritvorenik ili zatvorenik Norac nezakonito pušten na vjenčanje? Slika nije dostupna Zagreb: Osvanuli plakati s Mirkom Norcem

U Norčevom Otoku novinari često nisu bili dobrodošli zbog pisanja o Norčevoj umiješanosti u zločine nad civilima. Danas, njegovi bliži susjedi gostoljubivo su nas pozdravljali. Nazdravljaju Norčevu vjenčanju.

Norčeva izabranica stomatologinja je i drži privatnu ambulantu baš u njegovu mjestu, odakle je i njezin otac. Upoznali su se nešto dalje, mimoilazeći se automobilima na cetinskom mostu, dok je Norac bio na slobodnom zatvorskom vikendu.

Dok su u Crkvu stigli samo kumovi i najbliža rodbina, veliki svadbeni pir večeras će biti u restoranu u Dugopolju. Norčev kum je prijatelj iz djetinjstva, Miro Laco, jedan od Bandićevih suradnika. Norca poslije vjenčanja čeka povratak u zatvor. Koliko će pak godina Norac iza rešetaka čekati pravi medeni mjesec, još se ne zna.

Mirko Norac je od 2001. godine iza rešetaka. Čeka ga još nešto više od 4 godine zatvora pod optužbom za ratne zločine na području kod Gospića. Nepravomoćno, prijeti mu dodatnih 7 godina zatvora zbog Medačkog džepa. Iako je osuđen za najteži zločin bez problema dobiva vikend izlaske i dolazi kući u Otok. Uspio je tako i pronaći ljubav svog života.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene