Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sestre Lučić jučer su otputovale za Sjedinjene Države,a Hvarom su se odmah proširile priče kako su se vratile tamo živjeti.


One tvrde kako su se vratile samo da bi Mirjana odigrala tri turnira. 

Vezani članci Vatrogasac i požar, ilustracija Planuo gumenjak na Hvaru, 42-godišnji muškarac zadobio opekline i helikopterom je hitno prebačen u splitsku bolnicu Pomorska policija, ilustracija Tragedija na Hvaru: Iz vode izvukli tijelo, utvrđuje se identitet

'Ana, Ivana i Mirjana Lučić vratile su se u Ameriku' munjevito 
se proširilo Hvarom. Prema jednoj verziji događaja gradonačelniku Pjerinu Bebiću ponestalo je novca za financiranje sestara Lučić, a prema drugoj je Bebiću prijetio Mirjanin otac Marinko, piše Slobodna Dalmacija.

Gradonačelnik Hvara izričitio je odbio svaku pomisao na bilo koju od tih verzija. 

Prema nekim pričama, proteklih su dana sestre Lučić po Hvaru viđale 'neke sumnjive tipove'. To se poklopilo s tim da su na sestre proteklih dana pazila dva tjelesna čuvara. No Bebić tvrdi kako nema šanse da se netko iskrca s trajekta u njegovo mjesto, a da on to ne vidi. 

Bebić tvrdi kako je sav novac koji je obećao Mirjani Lučić sponzorski, te da im je već uplaćeno 10 tisuća eura. Osim toga dobile su prema njegovim riječima 40 tisuća eura za nastupe u Americi.

Glasine koje kruže Hvarom opovrgava i sama Mirjana tvrdeći kako sve ide prema planovima.