Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak otkazala je dolazak na sajam poslova Job Fair na Fakultetu elektrotehnike i računarstva jer je ''zapela'' u Frankfurtu na aerodromu. Sinoć je zbog kvara otkazan let, a i jutros im je povratak u Zagreb odgođen.

Galerija


Državni tajnik Tome Antičić na profilu na Facebooku opisao je što se sinoć događalo u avionu kojim su se on i ministrica Blaženka Divjak trebali vratiti u Zagreb.

Vezani članci Intervju s Blaženkom Divjak (Foto: Dnevnik.hr) Ministrica Divjak odgovorila Bandiću: "Njegova zadaća sigurno nije ovo čime se sada bavi" Branimir Mihalinec i Sanja Vištica (Foto: Dnevnik.hr) Sindikati ne misle odustati od traženih 6 posto povišice: "Nismo se došli cjenkati, najava štrajka bit će u ladici dok razgovori ne završe"

''Bilo je vatre, bilo je požara, bilo je zbunjole, nitko nije znao što se događa, bilo je kukavica, bilo je heroja, bilo je paničnog guglanja, a bilo je i izvrsne atmosfere'', napisao je Antičić. Opisao je da se osjetio dim iz stražnjeg dijela aviona, a da im je pilot na lošem engleskom objašnjavao što se događa. Pokazalo se da se pokvarila klima.

''Pola aviona odlučillo je izići, uključujući Lovrena'', izvijestio je državni tajnik, koji je s ministricom ostao u avionu. U međuvremenu se aerodrom zatvorio, pa nisu mogli poletjeti, a onda su dobili informaciju da nema mjesta u hotelima, pa su se smjestili na aerodromu.

''U tom trenutku smo odlučili popiti par piva, otud ova slika'', napisao je.