Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak otkazala je dolazak na sajam poslova Job Fair na Fakultetu elektrotehnike i računarstva jer je ''zapela'' u Frankfurtu na aerodromu. Sinoć je zbog kvara otkazan let, a i jutros im je povratak u Zagreb odgođen.

Galerija


Državni tajnik Tome Antičić na profilu na Facebooku opisao je što se sinoć događalo u avionu kojim su se on i ministrica Blaženka Divjak trebali vratiti u Zagreb.

Vezani članci Slika nije dostupna Štrajk na Lufthansinim šalterima, otkazano gotovo 700 letova Slika nije dostupna Na frankfurtskom aerodromu zabranjeni noćni letovi!

''Bilo je vatre, bilo je požara, bilo je zbunjole, nitko nije znao što se događa, bilo je kukavica, bilo je heroja, bilo je paničnog guglanja, a bilo je i izvrsne atmosfere'', napisao je Antičić. Opisao je da se osjetio dim iz stražnjeg dijela aviona, a da im je pilot na lošem engleskom objašnjavao što se događa. Pokazalo se da se pokvarila klima.

''Pola aviona odlučillo je izići, uključujući Lovrena'', izvijestio je državni tajnik, koji je s ministricom ostao u avionu. U međuvremenu se aerodrom zatvorio, pa nisu mogli poletjeti, a onda su dobili informaciju da nema mjesta u hotelima, pa su se smjestili na aerodromu.

''U tom trenutku smo odlučili popiti par piva, otud ova slika'', napisao je.