Obavijesti Video Pretražite Navigacija
o kurikularnoj reformi

Ministrica Divjak o Fuchsovim kritikama: "Bio je ministar, bio je na potezu i mogao je igrati"

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak (Foto: Dnevnik.hr)
Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Radovan Fuchs (Foto: Dnevnik.hr) Radovan Fuchs (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Učenje matematike na pametnom telefonu (Foto: Dnevnik.hr) Učenje matematike na pametnom telefonu (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
Ministrica obrazovanja Blaženka Divjak pred Vladom je komentirala kritike premijerovog savjetnika za obrazovanje Radovana Fuchsa koji je u Dnevniku Nove TV kazao kako " nije pristaša srljanja nego laganih koraka".

"Ministrica jako impulzivno nastoji implementirati sve neke ideje, ja bih išao nešto lakšim tempom", rekao je Radovan Fuchs i dodao kako bi on još godinu dana pričekao s uvođenjem Škole za život.

Pročitajte i ovo Učenici u razredu Pripreme za jesen Vlada donijela nekoliko odluka koje će razveseliti roditelje školaraca: "Zasad sve teče prema planu" Radovan Fuchs (Foto: Dnevnik.hr) reforma na jesen Premijerov savjetnik za obrazovanje Radovan Fuchs: "Ministrica jako impulzivno nastoji implementirati neke ideje"

"Nisam vidjela to. Bio je ministar, bio je na potezu i mogao je igrati", kazala je ministrica obrazovanja Blaženka Divjak u četvrtak ispred Vlade.

 

Ministrica je najavila i kako će škola početi 9. rujna te je dodala kako smatra da treba razgovarati o zahtjevima Sindikata.

"Ministar financija mora razmišljati holistički, ali ako ne razvijamo sustav i ne razmišljamo razvojno možemo imati vrlo stabilan proračun i nemamo perspektivu", kazala je Divjak.

Ministrica obrazovanja prokometirala je slučaj bivšeg ministra Lovre Kuščevića kojem su policija i Uskok pročešljali imanje zbog nekretninskih afera. Divjak ne smatra da je Kuščević više uteg Vladi jer "nadležna tijela rade svoj posao".

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene