Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radni raspust

Ljetno opuštanje: Ministri odlaze na godišnji odmor, ali tko će čuvati kuću?

Godišnji odmor ili radno ljeto? (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Godišnji odmor ili radno ljeto? (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Godišnji odmor ili radno ljeto? (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Godišnji odmor ili radno ljeto? (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Godišnji odmor ili radno ljeto? (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija 1/2 >>
Pred ministrima je godišnji odmor, no u Banskim dvorima uvjeravaju – bit će to radno ljeto s obzirom na posao koji ih čeka u drugom dijelu godine.

Došlo je vrijeme i za to – s Markova će trga ministri na godišnji odmor. "Ako nešto bude dramatično vratit ćemo se", kazao je premijer Andrej Plenković.

Pročitajte i ovo Glasačka kutija Nova odluka Vlade Ova četiri mjesta u lipnju idu na prijevremene izbore Andrej Plenković sasuo paljbu po svima Plenković: "Milanović više kao predsjednik ne postoji! On to jako dobro zna. Trebao bi podnijeti ostavku"

Punih 18 dana neće biti na okupu. Prije razlaza proslavili su rođendan ministra uprave Lovre Kuščevića. Zbog rođendana ili ne, premijer je s Kuščevića skinuo stari teret problema sa skupim i glomaznim državnim aparatom, koji je dao Tomislavu Tolušiću.

Šef Vlade odmor će provesti u vili Costabella. U državnoj rezidenciji bio je i lani, tragom svojih prethodnika. "A od tamo ću otići na nekoliko događanja", rekao je Plenković.

Ljeto nisu rezervirali samo za uživanje, kažu u Banskim dvorima. "Uvijek radim", rekao je ministar zdravstva Milan Kujundžić.

I ministar turizma Gari Cappeli otkrio je kako će provesti slobodne dane: ''Poluradno mogu reći, posjet svim destinacijama na moru i tako. Rješavat ćemo usput i koji problem koji će možda nastati na terenu. U svakom slučaju, zato i jesam tu."

Jer Plenković je bio jasan: u rujnu moraju podnijeti izvještaj o tome što su napravili u resorima. ''Premijer je ozbiljan, ali i ja sam ozbiljna od samog početka oko reformi...", rekla je prije sjednice Vlade ministrica obrazovanja Blaženka Divjak.

Čuvara kao u vrijeme bivših Vlada neće ostaviti. "Nemojte da komentiram bivše", rekao je Goran Marić, ministar državne imovine.

Dežurati nitko neće, ali od poziva neće moći pobjeći 24-godišnji Marko Milić, novi glasnogovornik Vlade.


 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene