Obavijesti Video Pretražite Navigacija
po znanje u Bruxelles

Ministri moraju natrag u školu uoči hrvatskog predsjedanja Vijećem EU: "Ništa strašno, svaka škola je dobro došla"

Gari Cappelli, ministar turizma (Foto: Dnevnik.hr)
Gari Cappelli, ministar turizma (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Gari Cappelli, ministar turizma (Foto: Dnevnik.hr) Gari Cappelli, ministar turizma (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Gari Capelli (Foto: Dnevnik.hr) Gari Capelli (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Oleg Butković (Foto: Dnevnik.hr) Oleg Butković (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Oleg Butković (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/4 >>
Svi ministri uoči hrvatskog predsjedanja Vijećem EU, moraju proći medijski trening, odnosno školu javnog izlaganja, komuniciranja s medijima, komuniciranja u kriznim situacijama i pregovaranja kako bi što bolje obavljali svoj posao tijekom zahtjevnog posla koje Hrvatsku očekuje.

Ministri će, kada Hrvatska bude predsjedala Vijećem EU, morati komunicirati, ne samo s hrvatskim, već i s europskim, ali i svjetskim  medijskim kućama. Zbog toga će svi ministri morati proći školicu ophođenja s novinarima.

Pročitajte i ovo Ministar Oleg Butković i predsjednik Zoran Milanović Novi nastavak Butković za dobro jutro Milanoviću: ''Koje li ironije, uđeš u kampanju kao predsjednik, a iz nje izađeš kao kravokradica!'' Oleg Butković Na Facebooku Milanović dolazi u Opatiju, Butković ga pozvao u goste: "Možeš mi u četiri oka reći odgovore, dočekat će te i kravica..."

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković rekao je uoči sjednice Vlade kako taj trening još nije prošao, a na pitanje hoće li ga proći odgovara: "Vidjet ću".

Ministar turizma Gari Capelli rekao je kako ministri stalno prolaze treninge i uče nešto novo, no otkriva kako će po novo znanje ići u Bruxelles, a da će se dio toga obaviti u Zagrebu.

"Ništa strašno, neka iskustva već imam, a iskustva koja ću steći je nešto što svi mi moramo napraviti. Ovo sigurno da ćemo prolaziti, imamo datume kada idem u Bruxelles, imamo datume za Zagreb. Neke stvari već učimo“, rekao je.

"Svaka škola je dobro došla, do sada smo dosta toga naučili, način ophođenje, svega...“

Ministar kaže da mu je iskustvo koje ima iz Ministarstva vanjskih poslova dobro došlo, a da je općenito dobro došlo svako iskustvo.

Ministar prometa Oleg Butković na pitanje o medijskoj školi, uoči sjednice Vlade odgovara: "Prošao sam ja puno škola".


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene