Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pogledajte mi liniju'

Ministre, kakva je hrana u kantini?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar graditeljstva Ivan Vrdoljak napokon je javno prokomentirao ponudu hrane u kantini, koju dijeli zajedno s Ministarstvom zaštite okoliša Mirele Holy.

SDP-ova ministrica uvela je vegetarijanski ponedjeljak u kantini, njezin izbor jela postao je predmet spora između nje i HNS-ovog ministra Vrdoljaka.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene" Mario Banožić objava na facebooku Banožić se oglasio prvi put nakon nesreće, DORH nije znao da je pušten na kućno liječenje

>> Zeleni ponedjeljak nije svima dobro 'sjeo'

Vrdoljak je izrazio negodovanje jer djelatnici nemaju mogućnost izbora pa smo ga osobno upitali kako je zadovoljan s izborom hrane u kantini, a posebice ponedjeljkom.

'Bilo bi dobro da postoji mogućnost izbora, čak i tijekom cijelog tjedna da postoji verzija obroka s mesom i bez mesa', istaknuli su nevegetarijanci iz oba ministarstva. No, bilo je i onih koji su bili zadovoljni menijem u ponedjeljak.

'Jedan dan u tjednu je dobro za svakog da ne jede meso. Ako mu je stvarno problem, možda može otići van nešto kupiti kao što ja uvijek kupujem nemesni ručak', rekla je vegetarijanka Neda Budenko.

Što je ministar odgovorio, pogledajte u priloženom videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene