Čokolada
Čokolada Foto: Getty Images

Ako ste kupili čokoladu Ovomaltine od stotinu grama koju je najbolje upotrijebiti do 8. svibnja iduće godine, odmah prestanite s konzumacijom. Proizvod možete vratiti u trgovinu i dobiti povrat novca.


Ministarstvo poljoprivrede izvijestilo je potrošače o opozivu proizvoda OVOMALTINE ČOKOLADA od stotinu grama, koji je najbolje upotrijebiti do 8. svibnja iduće godine, zbog mogućega sadržaja komadića plastike.

Vezani članci Gail Halvorsen ''Slatki bombarder" zaražen koronavirusom, preko bodljikave žice slao djeci slatkiše u ratu Ilustracija Pazite što grickate i provjerite ormare: Povlači se proizvod zbog povećane količine pesticida

Proizvod je na tržište stavio subjekt u poslovanju s hranom Müller trgovina Zagreb d.o.o.

"Molimo Vas provjerite imate li navedeni proizvod te odmah prestanite s konzumacijom.

Daljnje mjere:

Povrat navedenog proizvoda je moguć u bilo kojoj Müller poslovnici. Plaćeni iznos bit će Vam vraćen i bez pripadajućeg računa", piše na stranicama trgovine.

Kako je istaknuto u priopćenju, proizvod nije u skladu s Uredbom 178/2002 o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane.

Detaljniji podaci o opozivu proizvoda nalaze se na službenoj stranici subjekta u poslovanju s hranom https://www.mueller.hr/aktualno/povlacenje-proizvoda/

Obavijest se odnosi isključivo na proizvod s gore navedenim podatcima.