Obavijesti Video Pretražite Navigacija
odmah prestanite s konzumacijom

Ministarstvo s tržišta povlači jednu čokoladu jer bi u njoj mogli biti komadići plastike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako ste kupili čokoladu Ovomaltine od stotinu grama koju je najbolje upotrijebiti do 8. svibnja iduće godine, odmah prestanite s konzumacijom. Proizvod možete vratiti u trgovinu i dobiti povrat novca.

Ministarstvo poljoprivrede izvijestilo je potrošače o opozivu proizvoda OVOMALTINE ČOKOLADA od stotinu grama, koji je najbolje upotrijebiti do 8. svibnja iduće godine, zbog mogućega sadržaja komadića plastike.

Pročitajte i ovo Krupna morska sol, ilustracija Važna obavijest Trgovački lanac povlači prehrambeni proizvod: Povrat novca dobit će čak i oni koji ne predoče račun Ilustracija obratite pozornost Državni inspektorat povlači popularnu čokoladu

Proizvod je na tržište stavio subjekt u poslovanju s hranom Müller trgovina Zagreb d.o.o.

"Molimo Vas provjerite imate li navedeni proizvod te odmah prestanite s konzumacijom.

Daljnje mjere:

Povrat navedenog proizvoda je moguć u bilo kojoj Müller poslovnici. Plaćeni iznos bit će Vam vraćen i bez pripadajućeg računa", piše na stranicama trgovine.

Kako je istaknuto u priopćenju, proizvod nije u skladu s Uredbom 178/2002 o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane.

Detaljniji podaci o opozivu proizvoda nalaze se na službenoj stranici subjekta u poslovanju s hranom https://www.mueller.hr/aktualno/povlacenje-proizvoda/

Obavijest se odnosi isključivo na proizvod s gore navedenim podatcima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene