Čokolada
Čokolada Foto: Getty Images

Ako ste kupili čokoladu Ovomaltine od stotinu grama koju je najbolje upotrijebiti do 8. svibnja iduće godine, odmah prestanite s konzumacijom. Proizvod možete vratiti u trgovinu i dobiti povrat novca.


Ministarstvo poljoprivrede izvijestilo je potrošače o opozivu proizvoda OVOMALTINE ČOKOLADA od stotinu grama, koji je najbolje upotrijebiti do 8. svibnja iduće godine, zbog mogućega sadržaja komadića plastike.

Vezani članci Energetska pločica, ilustracija (Foto: Getty Images) Ministarstvo iz prodaje povuklo popularnu energetsku pločicu zbog greške na deklaraciji Slika nije dostupna Njemački grad poplavila tona čokolade! Vatrogasci umiruju: Ne brinite se, nećemo ostati bez slatkog za Božić

Proizvod je na tržište stavio subjekt u poslovanju s hranom Müller trgovina Zagreb d.o.o.

"Molimo Vas provjerite imate li navedeni proizvod te odmah prestanite s konzumacijom.

Daljnje mjere:

Povrat navedenog proizvoda je moguć u bilo kojoj Müller poslovnici. Plaćeni iznos bit će Vam vraćen i bez pripadajućeg računa", piše na stranicama trgovine.

Kako je istaknuto u priopćenju, proizvod nije u skladu s Uredbom 178/2002 o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane.

Detaljniji podaci o opozivu proizvoda nalaze se na službenoj stranici subjekta u poslovanju s hranom https://www.mueller.hr/aktualno/povlacenje-proizvoda/

Obavijest se odnosi isključivo na proizvod s gore navedenim podatcima.