Kako bi malo ublažio gaf, ministar Gari Capelli pokušao se našaliti pa je rekao da su u pozadini htjeli pustiti "laganu muziku".

Galerija


Ministar turizma Gari Capelli u petak je na tematskoj sjednici Vlade na Hvaru, posvećenoj turizmu, prije svoje prezentacije prikazao promotivni video koji je, uz malo muke, uspio pokrenuti na svojem laptopu.

Vezani članci Predsjednik Sindikalnog odbora za opstojnost 3. maja Juraj Šoljić (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL) Šoljić: Očekujemo što skorije pokretanje proizvodnje u 3. maju i isplatu devet neisplaćenih plaća Andrej Plenković na sjednici Vlade (Foto: Dnevnik.hr) Pogledajte kako je premijer odbrusio Kujundžiću i Divjak: "Mi smo ovdje članovi Vlade, a ne članovi sindikata"

Kolege ministri okrenuli su se prema platnu kako bi vidjeli video i podatke koje je krenuo prezentirati, no ministar je počeo govoriti dok je video još trajao, a pozadinska glazba nadglasala ga je.

Tu se malo zbunio pokušavajući stišati zvuk na laptopu, no nije znao kako pa mu je tehničar priskočio u pomoć. Kako bi malo ublažio gaf, Capelli se našalio pa je rekao kako su u pozadini htjeli pustiti "laganu muziku".

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu. 

Pobuna u Svetoj Nedelji: Dvaput proglašeni najboljim gradom za život, a opasni otpad odlažu im blizu kuća

Otkrivena slatka tajna? Gradskim kuloarima šuška se da je Janičina nova ljubav tjelohranitelj iz Petrinje