Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poruka novinarima

Što kažete na ovaj Facebook status ministra policije?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je dio medija objavio da će ministar policije i potpredsjednik Vlade, Ranko Ostojić, ljetovati na Braču, temperamenti političar se razbjesnio i nazvao novinare 'kretenima'.

Što misli o nekolicini novinara na svom Facebook profilu pokazao je ministar policije i potpredsjednik Vlade Ranko Ostojić.

Pročitajte i ovo Političari na godišnjem odmoru U nove radne pobjede Plenković i Milanović na godišnjem: Jedan hakla, drugi vrti pedale i priča s čovjekom koji ne zna tko je on Ostavljanje ljubimaca u divljini - 2 Mjesto u šumi Krenu na godišnji odmor, a psa iskrcaju na putu prema moru: "Ostave ih u šumi na milost i nemilost"

Naime, nakon što je nekolicina medija objavila da će ljetovati na Braču, on je reagirao na neprimjeren način za jednog ministra i potpredsjednika Vlade.

Na svojoj Facebook stranici Ranko Ostojić je napisao: 'Uskoro počinje logorovanje...uvijek zeleni...voda sa izvora...nema struje...nema WI FI...nema signala za bilo koju mrežu ....a kreteni vam kažu da se kupam na Braču...'

>> Je li ovo izjava dana?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene