Obavijesti Video Pretražite Navigacija
istražuje se nesreća

Tolušić o slučaju uginuća konja iz Državne ergele: ''Glupa je priča''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić izjavio je u ponedjeljak da se istražuje slučaj uginuća konja iz Državne ergele, te će nadležna tijela postupati nakon izvješća policijske uprave i na temelju predočene dokumentacije.

"Zapravo još čekam izvješće policijske uprave, pa ćemo vidjeti i postupiti na temelju predočene dokumentacije", rekao je Tolušić novinarima pred Banskim dvorima odgovarajući na pitanje o stradanju lipicanca iz Državne ergele Đakovo. Dodao je da je za taj slučaj čuo tek protekle subote pa nije stigao proučiti dokumentaciju.

Pročitajte i ovo Konji Svaka čast! Anamarija je radila tri posla da bi spasila konje koji su trebali završiti u klaonici: "Nisam se mogla pomiriti s time" Policija na autocesti zaustavila muškarca koji je pod utjecajem alkohola jahao konja Još uvijek nosio bocu Nije vozio, ali je jahao pod utjecajem alkohola: Policija na autocesti zatekla nesvakidašnji prizor

Ministarstvo poljoprivrede i policija istražuju slučaj uginuća šestogodišnjeg lipicanca s kojeg je pao maloljetni sin ravnatelja Državne ergele Đakovo Mirka Damjanovića. Konj je istrčao na željezničku prugu Vinkovci – Zagreb i pao pod vlak.

Prema pisanju medija, ravnatelj ergele je konja dao u zakup svome ocu, a on unuku, nakon čega se dogodila nesreća.

Na opasku novinarke kako je slučaj nevjerojatna priča i djeluje kao neki film, ministar je odvratio kako je to "glupa priča". "Glupa je priča definitivno, slažem se u potpunosti", rekao je Tolušić. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene